2777
2789
عنوان

همسرم یه کادوی برا مامانش...

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 119 پست
شما خودت بايد براي مادرت سنگ تموم بزاري  از اون نبايد توقع داشت مرد اگه شعور داشته باشه كه مي ...

وقتی چشم ادم به دست شوهر باشه نمیشع این کارو کرد،باللخره شاید راضی نباشه

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت بايد براي مادرت سنگ تموم بزاري  از اون نبايد توقع داشت مرد اگه شعور داشته باشه كه مي ...

مساله همینه همسرم میگه پول داری برو بخر خوب من وقتی منبع درامد ندارم  

فک میکنه چون خودش کار میکنه پول در میاره حق داره هرجا که میخوادو خرجور میخواد خرج کنه ولی من باید چون پول از خودم ندارم باید به کم قانع باشم

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 

بیخود راضی نباشه

اندازه یه کادوی برابر تو زندگی حق نداره زن؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تو هم با پس انداز خودت میرفتی یه چیز توپ واسه مامانت میخریدی

بدبختی من پس اندازمو تو کارتم دادم بهش تو سفر اونم تا قرون اخرشو خرج کرد الانم نمیده بهم

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 

پ اينايي ك مدام توو سايت از پس انداز هاشون ميگن كيان😟

هر زني خب پس انداز داره براي خودش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همیشه  از قبل پول بزار کنار تا منتشو نکشی

منم خودم از قبل پول میزارم کنار 

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
پ اينايي ك مدام توو سايت از پس انداز هاشون ميگن كيان😟 هر زني خب پس انداز داره براي خودش

اصلا پس انداز جدا

پول بگیرن خب

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من بودم مجبورش میکردم برا هرسه تامون از اون مانتو بگیره مجبورمیشد کوتاه بیاد ...طفلک شوهر من واسه مامانم بهترین کادوها رو میده ولی الان 5 ساله که به مامانش کادو نمیده چون من از مامانش دلخورم...

مساله همینه همسرم میگه پول داری برو بخر خوب من وقتی منبع درامد ندارم   فک میکنه چون خودش کار م ...

اي بابا😣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بیخیال تروخدا این چیزا ارزش نداره ارامشتونو بهم بزنین

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
بیخود راضی نباشه اندازه یه کادوی برابر تو زندگی حق نداره زن؟ 

عزیزم حق که مسلما داره،ولی گیر اینجور ادما نیوفتادی که ببینی چقدر عذاب اوره طرز تفکرشون

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
من بودم مجبورش میکردم برا هرسه تامون از اون مانتو بگیره مجبورمیشد کوتاه بیاد ...طفلک شوهر من واسه ما ...

چه کار بدی میکنه شوهرت... چقدر بد...