2777
2789

سلام همکارای عزیز  خوبید خسته نباشید 

خانما من تو مدرسه دولتی کار میکنم اونم پسرونه ۳۰ تا شاگرد دارم خییییلی سخته ولی خوب چون علاقه دارم و شغلم عاشقانه دوست دارم سختی هاشم تحمل میکنم چون اگر خدا بخواد میخوام سابقه کسب کنم حق التدریسی بگیرم کلا به شغلم خیلی وابسته ام و علاقه دارم و هر سال یه چیزی رو تجربه میکنم البته پارسال پیارسال تیکه تیکه برای سابقه و یاد گرفتن خودم میرفتم امسال دائم قرارداد بستم و هر روز میرم ولی واقعا گاهی اوقات کم میارم خیییلی شیطونن دهن هاشون یه دقیقه بسته نمیشه با برچسب با کادو با تشویق با قهر کردن با تهدید همه جوره میخواستم اذیت هاشون کم بشه خیلی هم دوسشون دارم و واقعا دوستم دارن همه جوره هم‌صحبت کردم باهاشون ولی واقعا بی فایده است دیگه جلوی همکارام خجالت میکشم از بس تن صدامم بلنده و جیغ جیغ میکنم و داد بیداد 😥 شماها چه روشی روپیشنهاد میکنید و پیاده میکنید و جواب گرفتید ؟ کلاسمم چسبیده به دفتره بدبختی و دو سه بار با حالت شوخی و تیکه بهم گفتن صدات بلنده ومنظورشون یه جورایی یعنی من بلد نیستم 😥😥😥 خیلی ناراحت میشم ترخدا راهکار بگید که کم تر اذیت بشم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

خب تعدادت خیلی زیاده  در ضمن بچه های پیش شیطون تر از پایه های دیگه هستن میتونی بعضی وقتا مسابقه سکوت بزاری هر ساکت بود جایزه یا رنگ آمیزی بده بهشون یا بازی با خمیر بازی سرشون گرم باشه صداشون در نمیاد براشون کارتون باز کن ببینم به شرط ساکت بودن

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
خب تعدادت خیلی زیاده  در ضمن بچه های پیش شیطون تر از پایه های دیگه هستن میتونی بعضی وقتا مسابقه ...

اره به خدا انتظاری هم نمیشه داشت خوب بالاخره کوچیک هم هستن سخت گیری زیاد هم خوب نیست من یه کم زیادی هم حساسم .... نه بابا عزیزم هر زنگ کار انجام میدیم کاردستی بحث آزاد کتاب شعر نقاشی کپی ... اصلا بیکار نیستن موقع انجام دادن دهن ها یه سره میجنبه حرف میزنن 😥

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به خدا انتظاری هم نمیشه داشت خوب بالاخره کوچیک هم هستن سخت گیری زیاد هم خوب نیست من یه کم زیادی ...

پیش واقعا اعصاب میخواد اکثر مدیران هم انتظار دارن بچه لال باشه باید محیط بزرگ باشه و انرژی بچه ها تخلیه بشه دانشگاه نیس که بتونن سه چهار ساعت آروم بشینن... ولی رو بدی هم نمیتونی دیگه جمعشون کنی  تعادل باید برقرار کنی 

پیش واقعا اعصاب میخواد اکثر مدیران هم انتظار دارن بچه لال باشه باید محیط بزرگ باشه و انرژی بچه ها تخ ...

افرین دقیقا همینه دقیقا ... منم به خدا از ترس این که بگن بلند نیستی یا تیکه بندازن اصلا نمیبرمشون حیاط اخه حیاطم میریم هر کی میدوئه یه طرف 🤣🤣🤣🤣 تو فکر کن دنبال ۳۰ تا پسر بری

افرین دقیقا همینه دقیقا ... منم به خدا از ترس این که بگن بلند نیستی یا تیکه بندازن اصلا نمیبرمشون حی ...

آره الان اون مدیران و تیکه اندازا رو بگی خودشون نمیتونن ده نفره نگه دارند😁 بعضی وقتا غیر مستقیم از امکانات نداشته‌گله کن بزار بدونن اطلاعات داری .... نیروی ازادی؟

آره الان اون مدیران و تیکه اندازا رو بگی خودشون نمیتونن ده نفره نگه دارند😁 بعضی وقتا غیر مستقیم از ...

دقیقا حرف شما کاملا درسته عزیزم 😅😅😅🌹 اره میگم گاهی اما مدیر خودم نیست مدیر خودم یه مدرسه دیگه پنجم تدریس میکنه ما این کلاسو اجاره کردیم از اداره آموزش پرورش کلا هم مرد هستن و مدرسه پسرونه هستش گاهی اوقات میگن بهم صدات بلنده و اینا 😅 بله گلم نیروی ازادم

دقیقا حرف شما کاملا درسته عزیزم 😅😅😅🌹 اره میگم گاهی اما مدیر خودم نیست مدیر خودم یه مدرسه دیگه پن ...

خانومی برا همین گیر میدن که بگن آره ما مردا خیلی حالیمونه😂😂 ولی کادر آقا کار کردن باهاشون. راحتتره بنظر من خودتو بگیر محلشون نده😂😂

دقیقا حرف شما کاملا درسته عزیزم 😅😅😅🌹 اره میگم گاهی اما مدیر خودم نیست مدیر خودم یه مدرسه دیگه پن ...

فضولیه حقوقتون چقدره دوست منم پیش میگه حقوقش زیاد جالب نیس

فضولیه حقوقتون چقدره دوست منم پیش میگه حقوقش زیاد جالب نیس

اصلا نمیصرفه خواهرم نه گلم این چه حرفیه ... ۳۰۰ تومن با ۱۵ روز بیمه ... گفتم که فقط بیشتر به خاطر علاقه سرگرمی و سابقه میرم 

خانومی برا همین گیر میدن که بگن آره ما مردا خیلی حالیمونه😂😂 ولی کادر آقا کار کردن باهاشون. راحتتره ...

اره آقایون خاله زنک نیستن راحت تره باهاشون کار کردن ... 😅😅😅 اره زیاد حرف نمیزنم گاهی وقت ها 

اصلا نمیصرفه خواهرم نه گلم این چه حرفیه ... ۳۰۰ تومن با ۱۵ روز بیمه ... گفتم که فقط بیشتر به خاطر عل ...

هییییییییی  دقیقا اونم این شرایطه چن سال درس بخونم آخرشم این ...میمونه واقعا آدم ...

هییییییییی  دقیقا اونم این شرایطه چن سال درس بخونم آخرشم این ...میمونه واقعا آدم ...

اره 😥 در صورت این که بیشترین زحمتو داره به خدا 

وایییییی خدا صبرتون بده.پسر من ۱۵ نفر هستن تو‌کلاس معلم همش داره داد میزنه.من خودم تو خونه همش دارم داد میزنم.شما که حق داری.

🙄🙄ولی کاش اعصابت و نمیذاشتی واسه پیش.کلاس اول هم سخته کلا ابتدایی سخته.کاش لااقل دخترونه میرفتی.دو تا گل پای تخته بکشی دخترا کلی حال میکنن

خاهر من هم مربی پیش دبستانی پسرانه است شیطونز خیلی میکنند هر دفه ی ترفندی داره گشغولشون کن مرتب مخصوصا اون پسری ک از همه شیطون تره رو مبصر  بکن بقیه کلاس ساکت میشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه