2777
2789
عنوان

خانوما تور به حضرت زهرا یک دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 109 پست

عزیزم برا چی برید؟بمونید و حق خودتونو بگیرید

مامانت اگ میخواد جدا بشه ولی شما بمونید و اذیتشون کنین. نذارید راحت راحت بیاد تو خونخمه زندگی شما.از خداشه ک شما برید و اون بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشنبه وقت دارم اگر ثابت کنیم خیانتشو جی بازم اوضاع فرقی نمیکنه

والاچی بگم من اصلاسردرنمیارم ولی مگه نشنیدیدتازگیا چندهمسری رودارن رواج میدن کلاهمیشه حق روبه مردامیدن بابام مامانم روکتک زده بودازش شکایت کردیم مامورکلانتری یه امضاگرفت باخنده وشوخی ردش کردرفت گفتم اقادوتاتشرمیزدی دیگه اینکارونکنه بالحن بدی گفت بسلامت تازه سروصورت مادرم کبودبودبه نظرم باوکیل مشورت کنیدهرراهی درسته همون راه روبریدشماجوونید ومیتونیدیه زندگیه جدیدبسازیدنزاریدحقتون خورده بشه یامادرت مجبوربشه بسوزه وبسازه مگه ادم چقدرزندگی میکنه اکثرمادرهاعمروجوونیشون روبه پای مردای بی ارزش میسوزونن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

به هیچ وجه خونه رو ترک نکنید بمونید و زنه رو اینقد اذیت کنید که گورشو گم کنه از زندگیتون

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            
والاچی بگم من اصلاسردرنمیارم ولی مگه نشنیدیدتازگیا چندهمسری رودارن رواج میدن کلاهمیشه حق روبه مردامی ...

بله

اون روز یکی از بزرگان فرمودن غلط کرده هر که پول نداره زن میگیره

حتما اونی که داره بره چندتا بگیره 

نتیجه میشه هر میرن پشت شمشادهای پارک ها و بسم الله رو میگن 

هروقت تاپیک خیانت مبخونم انگاری یکی دست گذاشته زیر گلوم داره خفم میکنه همیشه باین فکرمیکنم ای کاش ورق برگرده اوضام خوبشه شوهرمو مثل اشغال بندازم بیرون هرچن دیگه خیانتشو تکرار نکرده ولی چون قبلنم تجربه کردم ک شوهرسابقم چقد عذابم دادباخیانتاش 

دوراز جون اونایی که میخونن 

تفففف بر غیرت و شرف مردی که زنو سه تا بچشو پشت کنه بهشون و دنبال یه زن هرزه رو بگیره تففففف

تف کنین تو صورتش

من بیشتردازشما دلم برا مادرتان میسوزه گناه داره خیلی.

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
والاچی بگم من اصلاسردرنمیارم ولی مگه نشنیدیدتازگیا چندهمسری رودارن رواج میدن کلاهمیشه حق روبه مردامی ...

توی تمام دنیا حامی آدمای ضعیف قانون و پلیسه. ولی اینجا....😔

امیدوارم یه روزی این قوانین مسخره که همش به نفع مردهاست عوض شه

دخترم همه زندگی منه
اخ گفتی 

پسرعموی مادرم 30 سال پیش میره زن دوم میگیره 

زن اول هم یه دار قالی میگیره 

و دختراش و زن دوم رو میشونه رو قالی و هی بباف و بباف (مامانم میگه از صبح 5 تا 10 شب) 

سر سه ماه زنه فرار میکنه 

قالی تموم میشه میفروشن و باهاش یه زمین بزرگ میخرن که الان میلیاردی می ارزه 

این بود هوش یه زن بیسواد دهاتی

استارتر از اون کمتره یعنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟