2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون مثبته بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 54 پست
روزی که عکس دستا رو گذاشته بودی من گفتم چرا الکی تاپیک میزنین البته اسم نبردم ولی دوسه نفر متوجه شدن ...

دیدم تاپیکت و 

البته الان 

حیف اون کاربریم ترکیده ینی چند روز بعد برمیگرده 

اما برام جالب بود نظرت درباره من 

عقده دیده شدن؟ 

شاید باورت نشه اما من خیلی بدم میاد این جا کسی منو بشناسه یا به قولی معروف باشم واقعا بدم میاد 

من تاپیکام و قفل میکنم چون وقتی قفل کنم خودم میتونم حذفشون کنم 

در ثانی من از هر متن و عکسی که خنده دار باشه نیذارم این جا تا دل خیلیای دیگه ام شاد بشه 

قصاوتت عادلانه نبود 

به غیر از این حرفا اصلا برام مهم نیس که ناراحت بشم و حلالم کنم 

اصلا چیزی نیس😘

من خودمم نمیدونم چرا قط شدم نی نی یار پاسخگو باش من دختر بی ازاریم گناه دارم 😕 وقتی پست میذارم میام از اول میخونم میگم این خانومه چقدر مثل من حرف زده😕 بعد نگا به اسمش میکنم میبینم عه اینکه خودمم😐 هنوز با کاربری جدیدم اشنا نیستم😕
نمیدونم شاید از کنارش یه قطره وارد شده باشه نمیدونم واقعا ولی من با گرده افشانی هم باردار میشم😭😭😭

حتما حکمتی  توشه که روز مادر متوجه میشی که باز هم مادر میشی، در حالی که جلوگیری هم داشتی

ولی ما بدون جلوگیری و دوار و درمون نمیشیم خدا دوستت داره ما لایقش نیستیم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم تاپیکت و  البته الان  حیف اون کاربریم ترکیده ینی چند روز بعد برمیگرده  اما بر ...

مرسی عزیزم جالب بود برام که گفتی تاپیک قفل رو میشه حذف کرد واقعامیشه؟

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

حتما حکمتی  توشه که روز مادر متوجه میشی که باز هم مادر میشی، در حالی که جلوگیری هم داشتی ولی م ...

نه عزیزم لیاقت شما بیشتر از منه انشالله خدا دامنت رو سبز کنه گلم من فقط از داروهایی که واسه اعصاب میخورم میترسم وگرنه نعمت خداست حتما حکمتی توش هست آخه من دلم خیلی دختر میخواد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
اخه چطور ممکنه سوراخ بشه اونوقت شوهرت متوجه نمیشه وقتی درش میاره؟ببخش اینجوری صریح حرف میزنم واقعاچو ...

مگه بادکنکه توش اول هوا بدی هوا بدی که بدتره موقع کشیدن امکان سوراخ شدنش هست

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.
مرسی عزیزم جالب بود برام که گفتی تاپیک قفل رو میشه حذف کرد واقعامیشه؟

اره دیگه 

من کلا با اون کاربریم زیاد تاپیک میزنم ولی همه رو دو یه دقیقه بعد میترکونم دلم نمیخاد زیاد تاپیک داشته باشم قفل میکنم  وگرنه دوس دارم کامنت بذارن برام

من خودمم نمیدونم چرا قط شدم نی نی یار پاسخگو باش من دختر بی ازاریم گناه دارم 😕 وقتی پست میذارم میام از اول میخونم میگم این خانومه چقدر مثل من حرف زده😕 بعد نگا به اسمش میکنم میبینم عه اینکه خودمم😐 هنوز با کاربری جدیدم اشنا نیستم😕
نه عزیزم لیاقت شما بیشتر از منه انشالله خدا دامنت رو سبز کنه گلم من فقط از داروهایی که واسه اعصاب می ...

فدات بشم حتما حتما برو دکتر و بگو چه داروهایی استفاده میکنی انشا الله که مشکلی پیش نمیاد و یه دختر خوشگل و سالم به دنیا میاری و از پا قدمش تمام مشکلات روحیتون رفع میشه و قرص اعصابم استفاده نمیکنید و جیباتونم پر پوا و برکت بخش زندیگتون میشه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
فدات بشم حتما حتما برو دکتر و بگو چه داروهایی استفاده میکنی انشا الله که مشکلی پیش نمیاد و یه دختر خ ...

عزیزم مرسی به خاطر دعای خیرت همچنین برای خودت عزیزم دعا میکنم خدا بهت یه بچه تپلی بده دلت شاد باشه مهربونم😍😘

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
کاش بیبی چکت مال من بود😔😔

ای کاش عزیزم😭