2777
2789
عنوان

بچه ۴ماهم۱۵روزه مدفوع نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 50 پست
کدوم احمقی گفته پسمانده های معده میشه گوشت؟اون بچه بیچاره از یبوست دل درد و سر درد و حالت تهوع نگرفت ...

اره میبرمش. اخه ن دلدر داشت ن بی خوابی و... منم تنهایی نمیتونستم ببرمش شهر خودمون نیستم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ روزه ولش کردی ب حرف ابنو اون؟  مگه دکترن؟؟  بچه ت طوریش بشه اونایی ک تجویز کردن عین خ ...

شهر دورم تنهایی نمیتونم  زنگ شوهرم زدم بیاد ببریمش

از اقوام ما کسی بچه نورادش اینطور شد دکتر گفت تا دو هفته اشکال نداره 

اینایی که انقدر جو میدن بچه ۴ ماهه رو با خودمون مقایسه میکنن تغذیه ما با نوزاد یکی نیستااا اگرم به قول دوستمون قرار بود روده هاش پاره شه تا حالا از درد بی تاب شده بود 

استرس نگیر فدات شم چرب کن اگر نشد ببر دکتر دارو بده راه میافته

اره میبرمش. اخه ن دلدر داشت ن بی خوابی و... منم تنهایی نمیتونستم ببرمش شهر خودمون نیستم

منم مشکل شما رو دارم اما برعکسش دخترم اسهال داره یه ۲۰روزیه تو شهر غریب خودم تنهای شای تا الان ۱۰بار بردمش دکتر  تنهای میرفتم 

دخترم عطر نفست رایحه ای جان من است.
سلام عزیزطوری نیست بعداز شیر خوردنش یکم ابجوشیده بده بخوره خوب میشه من دختر دومیم همینطوربود 12روز د ...

دارو بهش نداد؟بجه من مریض بود دارو بهش میدادم اسهال شد دوروز بعد خوب شدنش اینجوری شده دوهفته هست. اب بهش نمیدم

سلام عزیزطوری نیست بعداز شیر خوردنش یکم ابجوشیده بده بخوره خوب میشه من دختر دومیم همینطوربود 12روز د ...

اب جوشیده سرد شده؟

وای دختر خوب اشتباه میکنن اطرافیانت پاشو بچه رو ببر دکتر.دکتر بچه من میگفت تا یک هفته اشکال نداره اما بیشتر باید پیگیری شه.میدونی یبوست مادر خیلی از بیماریاس.پانزده روز خیلیه.ببرش طفلی زبون نداره که بگه بهت حتما شکمش سفته.پاشو عزیزم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین