2777
2789
عنوان

مادرای منتظر، روز شما هم مبارک❤️

104 بازدید | 16 پست

سلام به مادرهای اینده ی نزدیک...

خواستم یه تبریک ویژه بگم به کسانی که منتظر مادر شدن هستن...کسانی که شاید مادر نشدن اما لحظه لحظه با فکر مادر بودن زندگی میکنن.. بارها خواب مادر شدن دیدن...گاهی شب ها برای بچه ای که هنوز نیومده لالایی خوندن...

مادر بودن سخته خیلی... ولی به نظر من انتظار مادر شدن خیلی سخت تره ...

مادر بودن بی خوابی داره ولی  همه بی خوابی ها به یک لحظه که ببینی دلبندت اروم خوابیده میارزه...

مادر بودن خستگی داره... ولی یک لبخند کودکت همه ی سختی ها رو از یادت میبره....

مادر بودن دل نگرانی داره.... ولی یه اغوش گرفتن کودکت همه ی نگرانی هات و پاک میکنه.‌.

مادر یودن توام با خستگی های لذت بخش و  در عین حال دیدن لحظه هایی که قوت قلبت میشه...

در انتظار مادر شدن سخت تر از مادر بودنه...چون فقط انتظار و انتظار و انتظاره... نه تنها قوت دلخوشی نداره بلکه کلی صبوری لازمه داره در مقابل دیدن بی بی چک منفی... شنیدن حرف مردم... حسرت پشت شیشه مغازه سیسمونی... رفت و امد دکتر و قرص و امپول و سونو... بدون ذره ای دلخوشی... فقط انتظاره تا لحظه ای که اتفاق بیفته و معلوم نیست اون لحظه کی باشه.... مادران منتظر روزتون مبارک .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله همه ی منتظرا سال دیگه روز مادر مادر بشن صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

😭😭😭😭انشالله ب زودی همه منتظرها مامان میشن 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

ممنون خواهر... اشکم سرازیر شد 😭امروز داشتم به خواهرم میگفتم به دلم موند یبار من اولویت تبریک دیگران باشم. حتی روز تولدم بدترین خاطره ام هست بچم تو همین روز سقط شد. 😭😭😭

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔