2777
2789
عنوان

پسرمو ببرم مهد یا نه

85 بازدید | 9 پست

الان 5سالشه سال دیگه پیش دبستانی می‌ره مشکلی ندارد میمونه

ولی برای من هزینش مهمه 

چکار کنم

تو خونه حو صلش سر می‌ره بچه همین و پسر نداریم بازی کنه 

خسته شدم همش تلویزیون و کلنجار رفتن با خواهراش

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

وا ۵ سالشه هنوز مهد نرفته !!!!

بچه باید بین همسناش باشه بازی کنه یاد بگیره اجتماعی بشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان شیوع بیماری زیاده.مخصوصا کرونا بذار بعد عید ببرش

چکار کنم پس

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

وا ۵ سالشه هنوز مهد نرفته !!!! بچه باید بین همسناش باشه بازی کنه یاد بگیره اجتماعی بشه

سه روز در هفتهمیذارمش

ک

نیمه وقت بزار  مثلا دو روز در هفته هم هزینه اش پایین تره هم اینکه سرگرم می شه و یه جوری تخلیه ...

سه روز در هفته میذارمش

البته کلاس ژیمناستیک هم می‌ره 

از ساعت 8/30تا11/30میگه سیصد تومن

سه روز در هفتهمیذارمش ک

آهان باز خوبه

فکر کردم کلا نمیره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
آهان باز خوبه فکر کردم کلا نمیره

نه نمیره کلا 

می‌خوام سه روز در هفته بفرستمش

نیمه دوم 93هستش