2777
2789

سلام بچه ها تو را خدا نگید چه سوال احمقانه ای دارم می پرسم اما وقتی تخمک گذاری مثبت می شه سه روز رابطه داشتن برای بارداری کافیه ؟ 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی ‌دل خوش 

فدای تو.ببخش جواب سوالتو نمیدونم دقیق ولی فک کنم هرموقع مثبت شد دو سه روز باید رابطه داشته باشی،منکه این ماه اقدام کردم،۱۰روز دیگه موعدم بود ولی امروز پری شدم.خیلی جلو انداختم،نمیدونم که یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیس🤦‍♀️

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
فدای تو.ببخش جواب سوالتو نمیدونم دقیق ولی فک کنم هرموقع مثبت شد دو سه روز باید رابطه داشته باشی،منکه ...

قربونت برم عزیزم ، خوب و بد بودنش را چرا می گن ؟ چرا جلو بندازی خوبه ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
قربونت برم عزیزم ، خوب و بد بودنش را چرا می گن ؟ چرا جلو بندازی خوبه ؟

نمیدونم منم گفتن رحم اماده میشه جلو بندازه نشونه خوبیه یعنی چندماه اینده حتما باردار میشی،منم نشنیده بودم اینجوری گفتن خانوما🤔

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
نمیدونم منم گفتن رحم اماده میشه جلو بندازه نشونه خوبیه یعنی چندماه اینده حتما باردار میشی،منم نشنیده ...

انشالله به چند ماه نکشه و این ماه باردار شی عزیزم 

انشالله به چند ماه نکشه و این ماه باردار شی عزیزم 

ایشالا.امروز میرم دکتر ببینم لازمه قرصی چیزی بده.یکمم عفونت دارم ببینم چیکار باید بکنم

توام اقدام کن حتما امروز تا دیر تر نشده.چندروز پشت سر هم داشته باش ایشالا که مثبت میشی این ماه

توام اقدام کن حتما امروز تا دیر تر نشده.چندروز پشت سر هم داشته باش ایشالا که مثبت میشی این ماه

مرسی عزیزم باشه  الهی که بشه خبرش را بهت همینجا می دم اگر بشم 

مرسی عزیزم باشه  الهی که بشه خبرش را بهت همینجا می دم اگر بشم

اره حتما😍😍😘