2777
2789

پسرم دو سال و دو ماهه هست اما حرف نمیزنه کارشو با جیغ پیش میبره خیلی سعی میکنم به جیغ اهمیت ندم که عادت نکنه که هر چی خواست جیغ بزنه اما صداش خیلی گوشخراشه و نمیتونم تحمل کنم کلمه هم خیلی کم میگه و شاید در یک هفته ده بار بگه مامان اونم واضح نه و بیشتر از پنج کلمه درست نمیگه صداها و آواهای عجیب غریب در میاره همه بهم میگن دیر شده و ببرش دکتر شاید مشکل مغزی داره خیلی میترسم البته معنی حرفهام رو می‌فهمه و کارهایی که بهش میگم انجام میده تو رو خدا بگین کسی بچه ش مثل این بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما ببرش پیش روانشناس.چرا میترسی؟انشالله که چیزی نیست و خیالت راحت میشه.اگرم خدای ناکرده هر مشکلی باشه تو این سنین به راحتی قابل حله.تا اینکه بعدها بچت به سن مدرسه ایزوله بشه و از بقیه حدا.حتما ببر پیش روانشناس که تخصصش کودکان استثناییه.ی دوزم دیگه تردید و تامل نکن

اره برادر زاده ام..شوک عصبی بهش وارد شده بود تو یه اتفاق مامانش جیغ زده بود...دیر حرف زد ولی خداروشک ...

دوران بارداریم استرس داشتم خیلی شدید یعنی به خاطر اینه یعنی حرف میزنه؟ مغزش مشکلی پیدا نکرده؟

به پدرش میگم بیخیاله میگه سالمه ولی حتما میبرم 

افرین.شما مادری مسولی

مشکلی که امروز اگر وحود داشته باشه به راحتی قابل حله بعدها با کلی گرفتاری و دردسر حل میشه.

جای نگرانی نیست ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

نه بابا خیلیا دیر حرف میزنن ناراحت نباش 

بچه اولم هم تو این سن حرف خوب نمی‌زد کلمه می‌گفت ولی از این خیلی بهتر بود ترس من بیشتر از اینه صداهایی که از خودش در میاره مثل آدم های لال هست من میترسم 

تو این سن قشنگ اون بچه اولم دیگه پوشک نمیشد دو سه ماه از پوشک گرفته بودم چون خیلی خوب می‌گفت ببخشید جیش دارم اما این نمیتونه کلمه رو‌ ادا کنه اون چیزی هم که بلده زود یادش می‌ره دیگه نمیگه