2777
2789

یه مدته بخاطر یه مشکلاتی با شوهرم قهریم اون خونه نمیاد منم دادخواست طلاق دادم میخام دلیل ومدرک جمع کنم و اینکه هنوزم ادعاش میشه که من خیانت نمیکنم و خیلی دوستت دارم ولی امروز دیدم که تو پروفایل تلگرامش هرچی راجع به من بوده پاک کرده میخام یه جوری تلگرامشو رو گوشیم نصب کنم کپی کارت ملی و مدارک سیم کارتش تو خونه است به نظرتون میشه سیمکارتشو بسوزونم ویکی دیگه بگیرم وتلگرامشو نصب کنم بعد که خودش متوجه شد که سیمکارتش مسدودشده بره یکی دیگه بگیره.؟؟اصلا میشه همچین چیزی خیلی حالم بده تا امروز فکرمیکردم بهم خیانت نمیکنه امروز که پروفایلشو دیدم حدس میزنم که باکسی دیگه دوست شده ونمیخاد طرف بفهمه که متاهله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  اصلا اینکارو نکن خب وقتی زندگی روتموم شده دیده از روی پروفایلش عکساتون رو پاک کرده دیگه ...

نه آخه هنوزم میگه هرجا میخای شکایت کن من ناخونامم بکشن طلاقت نمیدم من زندگیمو زن وبچمو دوس دارم ازاین حرفهاش تعجب میکنم اون داره سعیشو میکنه که زندگی کنیم ولی من میخام یه کم اذیتش کنم ادم یه سری ر۳تارهایی داره که همیشه اعصابمو خرد میکنه

خب بدون سبم کارتم میشه تلش رو هک کنی

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
منم‌اول این‌فکرو کردم ولی لامصب دلم اروم نمیگیره اصلا امشب نمیتونم بخوابم عزیز

میدونم عزیزم سخته اون هدفش همین بوده دوستانه حلش کن به نظرم همدیگه رو دوست دارید زندگیتون و خراب نکنید مشاوره برید یا خودتون دو تایی بشینید دوستانه و منطقی صحبتاتون رو بکنید شما یکم کوتاه بیا اونم میاد مثلا بگو میدونم من فلان جا مقصر بودم ولی توام مثلا فلان روز دلم و شکستی . 

مگه نمی گی با هم بحثتون شده🤔 پس طبیعیه که پروفایلش رو پاک کنه... خیلی زوده واسه احتمال دادن به اینکه شوهرت خیانت میکنه...

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔