2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم بخون ممنونم💔❤💔

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

من لطفا

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

سلام عزیز ممنونم بزادداداشم دعا کن ممنونم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

عزیزم من😊

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕

مرسی

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت