2777
2789
عنوان

سردی بین منو همسر

214 بازدید | 19 پست

چیکار کنم دوباره دوستش داشته باشم؟ ازش خیلی متنفرم تنفرم هر روز بیشتر و بیشتر میشه  اونم بجای درست کردن رابطه فقط سکوت و فاصله😔 نگید مشاوره که نمیتونم برم

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنتو درست کن .همین که میخوای درست کنی و فکر میکنی ک دوست داری رابتتو قشنگ کنی خودش یک گام مثبته.یاد روزای اول دوست داشتنت بیفت ببین چه چیزای با ارزشی داشتی ک با وجود اونا طرفتو دوست داشتی رو خوبی ها تمرکز کن .بدی ها رو ک باعث تنفر میشن روشون فکر نکن 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

جای خوابم رو  ازش جدا کردم. هیچ حسی ندارم بهش وقتی میبوسه منو دوست دارم برم حموم خودمو خوب بشورم جای بوسش بره ...میدونم مشکل از منه اما خواهشن راه حل بدید تنفرم کم شه

بی دلیل حتی حرف زدنش باعث اذیتم میشه میخوام نباشه فقط ..

عزیزم خودت و شوهرت حتما نماز اول وقت بخونید و روزی یک حزب قرآن مرتب اسفند دود کن و صدقه بده قرآن همراهتون باشه،  مرتب ۴ قل و آیه الکرسی بخون و فوت کن تو خونه و به خودت و همسرت. یه زیارت برو . این چیزایی که گفتی نشانه دعا و جادوئه الکی نمیگم خرافاتی ام نیستم طلسم حقیقت داره دیدم که میگم . بدنت نگاه کن ببین جدیدا لک قهوه ای انگار چیزی رو بدنت نوشته باشه نیفتاده ؟

مگه الکی، بی دلیل هم رابطه سرد میشه!!!!!

آره حتی از کوچکترین حرفش ناراحت میشم رو دلم سنگینی میاره

ببین من یه مدت سر مسایل مالی با شوهرم جنگ داشتم بهش یواش یواش سرد شدم و همین ک تنفر ک میگی .بعد هم خودم عذاب میکشیدم هم میترسیدم زندگیم بپاشه.خودم شروع کردم از خودم ک سعی کنم دوست داشتنی باشم .تو قلبم ناراحت بودم ولی تو ظاهر نشون نمیدادم این باعث شد شوهرم به خاطر رفتارای خوبم بیشتر بهم محبت کنه و توجه اونو ک دیدم از موضع خودم عقب کشیدم.الان همون مشکلاتو هست ولی دیگه از چشم شوهر نمیبینم و باهم خوبیم شکر خدا.شما هم ببین چی باعث دوریتون شده دنبال مقصر نگرد و شده بیجا محبت کن .اگه حتی غرورت اجازه نمیده .اگه زندگیتو میخوای.اگه نمیخوای ک هسچ

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
عزیزم خودت و شوهرت حتما نماز اول وقت بخونید و روزی یک حزب قرآن مرتب اسفند دود کن و صدقه بده قرآن همر ...

وای ترس برم داشت دقت نکردم فردا حتما نگاه میکنم .ممنون از راهنمایت   واقعا از زندگیم خسته شدم خیلی بی حوصله و عصبی شدم

خیلی چیزا هم ربطی به جادو و جنبل نداره .هرکسی مشکلی داره میگن جادوت کردن.چون ادما بیشتر از اینکه دنبال مشکلات در درون خودشون بگردن میخوان تقصیرو بندازن گردن دیگران .ببین چه چیزی تو زندگیت باعث این شده .حالا تقصیر شما هم نباشه ممکنه از طرف شوهرت یه چیزایی باشه.