2777
2789
عنوان

دونه هایی قرمز روی بدن بچم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست
وای یعنی بیقراری امشبش برا خارش اونا بوده 😭😭😭بمیرم من هیچی بلد نیستم 

عزیزم بلد نیستی خو ببر دکتر یا مدام سوالاتتو بپرس. خارشش خیلی بده طفلی بچه.هرجا دکتر ببری بت بتامتازون میده بزن بهشون چن روز اما کم بعد ک خوب شد قط کن چون زیادی خوب نیس اگه الانم نداری کالاندولا بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بلد نیستی خو ببر دکتر یا مدام سوالاتتو بپرس. خارشش خیلی بده طفلی بچه.هرجا دکتر ببری بت بتامتاز ...

اخه اینجا هم اسهالشو پرسیدم گفتن موز وفلان

دکترم دو روزه بردمش دیگه هرروز نمیشه برد

کالاندولا دارم الان خوابه بیدار شد میزنم‌مرسی

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
اخه اینجا هم اسهالشو پرسیدم گفتن موز وفلان دکترم دو روزه بردمش دیگه هرروز نمیشه برد کالاندولا دارم ...

کلا خودت باید بفهمی بچت ب چی حساسیت داره. مثلا اسهال گاهی میشه از علائم حساسیت باشه مثلا دختر من ب شدت ب کیوی حساسیت  داره وقتی کسی بده دستش حواسم نباشه تا یک هفته اسهال میشه بعد دکترش گفته لبنیات برا اسهال خوب نیس در صورتی ک خیلیا کته با ماست میدن بچه اسهالی بنظرم بهترين چیز برا اسهال سوپه و مغزی جات ک شما نی نیت کوچیکه و میوه سیب خوبه چون موز کلا ملین هس برنج یا کته خالی خوبه و کباب و اینا خودت بخور میره تو شیر

کلا خودت باید بفهمی بچت ب چی حساسیت داره. مثلا اسهال گاهی میشه از علائم حساسیت باشه مثلا دختر من ب ش ...

خب از کجا بفهمم به چی حساسه

باید یه بار این مدلی حساسیت نشون بده که بفهمم 

الان موزو فهمیدم 

اوکی

خب از کجا بفهمم به چی حساسه باید یه بار این مدلی حساسیت نشون بده که بفهمم  الان موزو فهمیدم&n ...

آره همينطوري باید متوجه بشی فقد تجربه. بچه اول گناه داره منم دخترم آلرژن خیلی اذیت شد. ان شاء الله بچتون خوب میشه برا دختر منم دعا کن

آره همينطوري باید متوجه بشی فقد تجربه. بچه اول گناه داره منم دخترم آلرژن خیلی اذیت شد. ان شاء الله ب ...

ان شالله تنش سالم باشه هرحاجتی داری روابشه