2777
2789

ولی اصلا برام مهم نیس، 😁😁😁😁

میشه واسه سلامتی مامانم ک دختر ب این گلی تربیت کرده ی صلوات از ته دل بفرستین

ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐خب برای منم مهم نی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

عزیزم 💖

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

منم ی خانمم ک مجردم😐 خواستم در جریان باشین

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
واقعا تو این وضع گرونی چ انتظاریه ک کادو بخایم

انتظار خوبیه😊

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

منم با همسرم چندوقتیه خیلی درگیریم،خیلی بحث ها و ناراحتی های بدی بینمون پیش اومد خیلی بد شد متاسفانه اوضاعمون،ولی کاش کمی کوتاه میومد و با یه شاخه گل و با محبتش تموم میکرد این ناراحتی طولانی رو،اما تبریک هم نگفت همش دارم فکر میکنم فردا که بره سر کار به چندتا خانم از همکارهاش میخواد این روز رو تبریک بگه😞😞😞

اگه بگه که حتما میگه خیلی نامردیه خیلی