من سه بار سزارین شدم که سومیم الان دو سالشه شوهرم نزاشت لوله هامو ببندم عاشق بچه هست الان ۳۴سالمه از طرفی لیسانس حقوق دارم و به شدت عاشق وکالت کم ترین فرصت ها رو مطالعه می کنم اما ایشان باز جلوگیری را کنار گذاشته و من قرص هم بهم نساخت اجازه نمیده دستگاه بذارم نظرتون چیه الان چی کار کنم عاشق درسم و ....از طرفی ول کن بچه نیس می ترسم سنم بالا بره اون وقت بخواد چی کار کنم به نظرتون خطرات سزارین چهارم بماند
سزارین اصن خوب نیس هیچ وقت حسرتش رو نخورید واسه بارداری های بعدی مشکل دارن موقع زایمان راحت بچمون رو نمی تونیم شیر بدیم حتی واسه زیبایی اندام بعد از زایمان حتی تو شکم بند بستن حتی مشکل داریم و.....
خدا رحمتشون کنه .می تونم علت مرگشون رو دقیقا بدونم؟
ممنون خواوند رفتگان شما هم بیامرزه
طفلک بعد سزارین انگار پلاکت افت میکنه بعد گلبولهای سفید قرمز ها رو از بین بردند کلیه هاش از کار افتاد میگن از سهل انگاری دکترش شکایت کردند.امروزسومش بود همش23 سالش بود
ممنون خواوند رفتگان شما هم بیامرزه طفلک بعد سزارین انگار پلاکت افت میکنه بعد گلبولهای سفید قرمز ها ...
طفلک بچه هاش چه گناه دارن من هم از همیناشم می ترسم اگر واسه ادم اتفاقی بیفته هم اون بچه هم اینایی که هستن ..ادم رحمت می اد تکلیفم باخودم روشن نیس دعا کنید راهمو درست انتخاب کنم