2777
2789
عنوان

سزارین چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 23 پست
فکرکنم نمیخوادتوسرکاربری 😑😑 وگرنه این حجم اربچه دوست داشتن تواین دوره یکم عجیبه  بعدشماسزار ...

بهش گفتم تکلیفم رو مشخص کن اگه بچه می خوای این گتابا رو از جلو چشمم بردارم اینقدر هم وقت روشون نذارم می گه بخون ولی جلوگیری هم نمیکنه😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل منی شوهرت چطوریه بازم می خواد سزارینی؟

منظورم این بود مثل شما 3تا بچه دارم .

سزارینی نیستم اما خیلی تا چند روز پیش حسرت سزارینی ها رو میخوردم اما چند روز پیش که دختر داییم بعد تولد دوقلوهاش  از دنیا رفت نظرم کاملا عوض شد.

سزارین اصن خوب نیس هیچ وقت حسرتش رو نخورید واسه بارداری های بعدی مشکل دارن موقع زایمان راحت بچمون رو نمی تونیم شیر بدیم حتی واسه زیبایی اندام بعد از زایمان حتی تو شکم بند بستن حتی مشکل داریم و.....

خدا رحمتشون کنه .می تونم علت مرگشون رو دقیقا بدونم؟

ممنون خواوند رفتگان شما هم بیامرزه

طفلک بعد سزارین انگار پلاکت افت میکنه بعد گلبولهای سفید قرمز ها رو از بین بردند کلیه هاش از کار افتاد میگن از سهل انگاری دکترش شکایت کردند.امروزسومش بود همش23 سالش بود

ممنون خواوند رفتگان شما هم بیامرزه طفلک بعد سزارین انگار پلاکت افت میکنه بعد گلبولهای سفید قرمز ها ...

طفلک  بچه هاش چه گناه دارن من هم از همیناشم می ترسم اگر واسه ادم اتفاقی بیفته هم اون بچه هم اینایی که هستن ..ادم رحمت می اد تکلیفم باخودم روشن نیس دعا کنید راهمو درست انتخاب کنم