2777
2789
حسرت بچه و ترحمای دور وریات نسبت بهت

عزیزم بسپار به خدا و به حرف های این مردم ک همیشه چیزی برای گفتن دارن،بی توجه باش..

واقعا بی تفاوتی رو نسبت به چیزای بی ارزش رو همون باید تمرین کنیم💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم که همش این گوشی مزخرفشو میگیره دستش و بی توجه به اطرافشه شیطونه میگه پاشم گوشیشو پرت کنم تو دیوار😑😑😑

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
😂😂😂

تازه کادو هم یوخ!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
به شوهرم که همش این گوشی مزخرفشو میگیره دستش و بی توجه به اطرافشه شیطونه میگه پاشم گوشیشو پرت کنم تو ...

شیطونه از نظر ما درست میگه😁😁

ولی عزیزم برو بشین سر صحبت و باز کن با خوشرویی بگو بیا باهم حرف بزنیم منم حوصلم سر رفته😒یا بگو نشون منم میددددی حوصلم سر رفته؟؟😏

خلاصه که خیلی زیرزیری و سوسکی توجه اش را جلب بنما😆😆

شیطونه از نظر ما درست میگه😁😁 ولی عزیزم برو بشین سر صحبت و باز کن با خوشرویی بگو بیا باهم حرف بزنی ...

نههه باهاش قهر کردم اومدم خوابیدم😑😑😑همش کله اش تواین گوشیه اعصاب ادمو میریزه بهم منم دیگه همینکارو میکنم😠😩☹

نههه باهاش قهر کردم اومدم خوابیدم😑😑😑همش کله اش تواین گوشیه اعصاب ادمو میریزه بهم منم دیگه همینکار ...

آخی عزیزم💓

بنظرم اصلا لجبازی نکن که نتیجه اصلا اونجوری ک میخوایی نمیشه یه وقت که دارین صحبت میکنی یا مثلا صبح ک بیدار شدین خواست صبح بخیر بگه بهش بگو ک از زیاده رویش ناراحت میشی💙

آخی عزیزم💓 بنظرم اصلا لجبازی نکن که نتیجه اصلا اونجوری ک میخوایی نمیشه یه وقت که دارین صحبت میکنی ...

قربونت عزیزم چشم😘

به اینکه ما شب خونه ملدرشوهر بودیم خاهرش اینام بودن بعد ما این چنروز خیلی کیک خورده بودیم اونحام خوردیم بعد اونا بزور میگفتن بیاین آم من گفتم ما نمیخایم خیلی سیری بع شوهرم بزور نشوندن سر شام اپنم منو نشوند الان چندین ساعت گذشته هنوز عصبیم

البته قصد جسارت نداشتم عزیزم شما خودت خانومی💓 این تیکر هم اگر برای بارداریته بهت تبریک میگم ایشالا ...

خواهش میکنم عزیزم مرسی گلم😍❤❤

عزیزم بسپار به خدا و به حرف های این مردم ک همیشه چیزی برای گفتن دارن،بی توجه باش.. واقعا بی تفاوتی ...

کلا بی تفاوت شدم،ولی یه وقتایی هم هر چقد بخای بیخیال باشی یه جایی از ذهنت میره اون سمتی که نباید بره.

کلا بی تفاوت شدم،ولی یه وقتایی هم هر چقد بخای بیخیال باشی یه جایی از ذهنت میره اون سمتی که نبا ...

حق با توئه عزیزم😢ایشالا که خدا هرچه زودتر صلاحت رو توی خواستت بدونه عزیزم😍