2777
2789

کلی گریه و ناشکری کردم. من این زندگی رو نمیخواستم. شوهر کینه ای و بی احساس نمیخواستم. نه پدر و مادری دارم که برم پیششون.خواهر و برادرامم از من دورن. کل زندگیم زحمت کشیدم به همه خوبی کردم زجر و داغ دیدم دلم خوش بود شوهر میکنم تلافی میشه. شوهرمم بداخلاق و عصبی و کینه ایه. یه هفته در میون قهریم. نمیدونم دیگه دلم زنده بودن نمیخواد. فقط مرگ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی قربونت برم 

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

بعضی ها اخلاقشون همینه ان شاالله درس میشه یه خانمی اون روز تاپیک زده بود میگفت با چله زیارت عاشورا شوهرش که خیلی وضعش ناجور بوده آدم شده

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
ای بابا خب چرا اینجوریه شوهرت؟ چیزی تو زندگیش کم داره؟؟؟

سر چیزای کوچیک عصبانی میشه و دعوام میکنه. منم قهر میکنم و اونم از من بدتر عمرا نمیاد سمتم. خسته شدم از این وضعیت. شوهر خوب نعمته. تو رو خدا قدر بدونید.

بعضی ها اخلاقشون همینه ان شاالله درس میشه یه خانمی اون روز تاپیک زده بود میگفت با چله زیارت عاشورا ش ...

عزیزم چله زیارت عاشورا گرفتم واسه ازدواج این شوهر نصیبم شد. دیگه زده شدم از حتی دعا کردن

سر چیزای کوچیک عصبانی میشه و دعوام میکنه. منم قهر میکنم و اونم از من بدتر عمرا نمیاد سمتم. خسته شدم ...

یعنی‌با محبت کردن درست نمیشه؟؟؟؟

بعضی از مردا هستن کمبود محبت دارن ولی بهشون برسی از همه لحاظ میشن مرد ایده آل ولی بعضیا کلا مشکل روانی دارن درست نمیشن

عزیزم چله زیارت عاشورا گرفتم واسه ازدواج این شوهر نصیبم شد. دیگه زده شدم از حتی دعا کردن

نگو اینجوری خدا تنها حامیمونه

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

تاپیکای قبلتو خوندم بهتره که جدا بشی ازش حقوقاتم دیگه نده بهش جمع کن بعد طلاق به دردت میخوره بیکاری میخوای ازاین عتیقه بچه دار بشی گناه داره اون بچه که همش بخواد قهرو دعوا ببینه

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را