2777
2789
عنوان

الان آقا زبون باز کرده با ازدواج قبلی من مشکل داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 149 پست
چقدر بد...مادرشش چرا باید این بلارو سر زندگی بچه اش بیاره؟!

بلا؟؟؟؟؟😳😳😳😳

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبانیه یه چیزی گفته  مردا عصبانی میشن بد دهن میشن هیچ مردی تاکید میکنم هیچ مردی به زور با کس ...

تاکید نکن چون همسر سابق منم این حرف رو زد و تاکید  هم کرد روش

پیش همه گفت

همون روز برام تموم شده ش

گفت تو با معیارهام فرق داری خانواده م گفتن دختر خوبیه و ...

وگرنه من تو رو نمیخواستم

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

تو زندگی همه این حرفا هست

یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بلا؟؟؟؟؟😳😳😳😳

آره ...اینکه راضی به ازدواج نبوده و به زور انداختنش تو زندگی...این هیچ ارتباطی به خانم نداره صرفا صحبت اون مادر هست...

استارتر فرشته ام که باشه اون آقا الان مقصر نیست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
وقتی آروم شد این حرفا زد دو روز از دعوامون گذشته

بببین هشت ساله شوهر منم این مدلیه دعوامون میشه بهد برای توجیه خودش ک چرا داد بیداد کرده چیزای الکی میگه اوایل میگف عاشقت نبودم(حالا ما خودمون اشنا شدیم خودش ازم تقاضای ازدواج کرد) منم میگفتم باشه جدا شیم میگف نهههه من دوستت دارم عقط عاشقت نبودم این اداشونه ب دل نگیر زندگیتو بکن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

وااای این چه پیشنهاداتیه میدید اخه چرا طلاق بگیره 

حالا یه چیزی گفته از ته دل نبوده که خواسته خودشو خالی کنه

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

وااااا.چه چیزا

مامان خودم سر من حامله بود طلاق گرفت از بابام.هشت سال بعدم با یه پسر مجرد ازدواج کرد الانم سه تا بچه از اون شوهرش داره.حالا من بدبخت شدم به درک ولی مهم اینه که‌اون خوشبخت شد.😑

شوهرتم‌خیلیم دلش بخواد تو که ازدواج کردی و حلال بوده و طلاقم حقت بوده.خودشم دندش نرم از اول تو و شرایطتتو میدید. این روزا ملت به دون ازدواج ده تا شوهر دارند.یعنی چی؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اون مجرد بوده تورو گرفته

یه دور با تسبیحی که تبرک شده به ضریح امام حسین و ابالفضل برات صلوات میفرستم واسه امضات

فقط برام دعا کن از ته ته دلت اسمم فاطمس دعا کن منتظر خبرم خبر خوبی بشنوم

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍