2777
2789
عنوان

دخترم ۱۳ماهشه .۴ماهه باردارم

391 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان.من دخترم ۱۳ماهشه و الان ۴ماهه که باردارم .میخوام دخترمو از شیر بردارم میشه تجربیاتتون بهم بگین چکار کنم؟صبر زرد از عطاری گرفتم ولی دو دلم از شیر گرفتن .‌‌ همش امروز و صبح میکنم میشه راهنماییم کنین لطفاا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول امادگی روحی خودت مهمه..با خودت کنار بیا و بعد راحت میشه گرفت

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

صبر زرد؟ اسمش همینه؟ آخه بعضیا یجوری میگن من نمیفهمم دقیقا چی میگن!

بهر حال شما میخوای باهاش چکار کنی؟ 😳 نگو میخوای بزنی به سینه ت بدی بخوره که میگن خیلی چیز خطرناکیه

شیر خشک بده بهش تا دوسالگی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
[QUOTE=124304510]روش جلوگیریت چی بود خودت بچه خواستی؟[/QUOTEکاندوم .ناخواسته

کاندوم داشتینو باردار شدی؟!یا خدا😥

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
اول بندازش رو شیر پاستوریزه

شبها مرتب میخوره شیر پاستوریزه .روزها هم زیاد وابسته به شیر نیس .خداروشکر غذاش رو کامل میخوره. فقط مشکلم اینه هر وقت بخواد بخوابه تا شیرم رو نخوره نمیخوابه

عزیزم من دخترم ی سال ونیمه ک بود الکی چسب زخم زدم سر سینم و گفتم می می مامانی زخم شده دخترمم باور کرد روزا اصلا نمبومد دورم دیگه فقط شبا ک گریه میکرد تا سه شب دادمش بعدش دوباره چسب زخم زدم دیگه اصلا نیومد من چون دخترم بدغذا بود بریدمش از شیرفقط دخترت و ی دفعه ای نبر ک خیلی تو روحیه اش تاثیر داره سعی کن همش سرش و بایه چیزایی گرم کنی تا یادش بره و حتماشیر از ی جامطمعن بگیر تو لیوان نی دار یا شیشه بده بهش

منم ۱۳ هفتمه دخترم ۱۹ ماهشه  دکتر گفت میتونی تا آخر بهش شیر بدی  من احتمالا بعد عید از ...

بسلامتی عزیزم  .متخصص اطفال به من گفت تا ۵ماه شیر بده چون بعدش در حق بچه دوم و خودت ظلم میکنی‌.دختر من خیلی اذیتم میکنه میخوام زودتر بردارم از شیر.جنسیت نی نی شما چیه عزیزم