2777
2789

سلام من قراره بخاطر کارهمسرم از مشهد بیایم قائمشهر میخوام بدونم محله های خوب قائمشهر کجاست؟ شهرک فرهنگیان چطوره؟ مردمش چه اخلاقیاتی دارن؟ 

پیشاپیش ممنون از کمکتون

خدایا شکرت😊مواظب نی نی که خودت بهم دادی باش.فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مامانی بردیا... شهرک فرهنگیان فکرمیکنم تو خیابون ساریه.. 

میشه یکم از خلق و خو شون بگی

شرمنده عزیزم زیاد سوال میپرسم... چون رهن و اجاره ها خیلی بالاس به نسبت اینکه شهرکوچیکیه... واسه همین دنبال یه جای نسبتا خوب میگردم که اجارش معمولی باشه... 

شرمنده عزیزم زیاد سوال میپرسم... چون رهن و اجاره ها خیلی بالاس به نسبت اینکه شهرکوچیکیه... واسه همین ...

ما خود قائمشهر زندگی نمی کنیم همسرم بعد ازدواج اومد شهر ما ولی در کل شما میتونی تو خیابون جویبار هم با مبلغ مناسب خونه بگیری محله خوبی هم هست

آخه آبجی گلم، شما که نمیتونی با چنتا نظر خواهی، خصوصیات مردمان یک شهر و کشف کنی!شما فقط میتونی درباره محله های خوب و بد شهر از نظر امکانات و بالا و پایین شهر بودنش کسب اطلاع کنی، من نه قائم شهریم نه شمالی ولی صفا و صمیمیت و سادگی و خونگرمی شمالی‌ها زبانزد بوده مثه همه مردم ایران