2777
2789
زیبااا 😍😍

جدی؟ همه میگن زشته

خودم خیلی دوسش دارم. خیلی جمع و جورم کرده تازه زایمان کردم اخه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین چیه ؟؟؟ با اضافه های پارچه پرده خونمون دوختم 😑

اینم خوبه ک خلاقی😂

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

عالی دوختی ولی زیری یه کم بلندتر بود بهتر میشد چون روییه بلنده. دوختت خیلی تمیزه. آفرین داری واقعا

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
اره خیلی خیاطی دوس دارم اینم دوختم برا مناسبتای کوچیک بین خودمون تو خونه بپوشم 

اره خیلی خوبه برا مناسبت های کوچیک 😚 کاش اینجا بودی لباسای منم میدوختی 😂😂😂

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
😂😂😂 اخه گفتم اول نظر بپرسم اگه زشت نشده بپوشمش 

نه خیلی خوبه بهتم اومده 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎