2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز خط چشم زدم پلک چشمم خیلی بنفش و قرمز شده کسی اینجوری شده چشام سوزشم داره

مبارکت باشه بعد چن روز کم کم خوب میشه طبیعیه

اول واسه حاجت روایی امام زمان و خودتون و بعد واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید💜🌸التماس دعا

فک کنم طبیعی باشه بالاخره جای به اون حساسی رو تتو زدی

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

شاید واسه همه اینجوری نشه ولی اگه بشه هم طبیعیه چون فشار روش بوده واس خیلیا اینجوری میشه حالا باز ت از ارایشگرت بپرس ک خیالت راحت شه مادرشوهر منم میگف چشام باد داشته و انگار کبود شده بود

اول واسه حاجت روایی امام زمان و خودتون و بعد واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید💜🌸التماس دعا

مادرشوهر من و خواهرش ک بعد اینکه خط چشم زدن چششونم  ضعیف شد حالا بقیه رو نمیدونم چجوری میشن

اره برا منم کبوده فقط همون دیروز خانمه گفت پوستت خیلی نازکه احتمالا کبودی هم بده

اره درسته