اومدم کیک براونی رشد گرفتم برای امروز ک ولنتاینه درست کنم موادشو همونجور ک گفته بود دقیق و ب همون روشی ک گفته بود ترکیب کردم هم گوله شد هم شل😭😭😭😭 خیلی ابکی بود وای چاره ای نداشتم گذاشتم بپزه چی از آب در بیاد خدا میدونه 🥺 کسی درستش کرده تا حالا مدلش همینجور ابکیه یا من گند زدم😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم نگران نباش...فقط بزار کامل سرد شه بعد از قالب دربیار😘
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
وای کیک پزت مارکش چیه؟راضی هستی؟درجه برای دما و تایم هم داره؟
مارکشو نمیدونم مال مامانمه جعبشو خیلی وقت پیش انداخته دور رو خودشم ننوشته ولی همیشه کیکامو تو همین درست میکنم عالی در میاد ن خمیر میشه نه میسوزه خوبم پف میکنه دردسرای فرم نداره کلا چیز خوبیه دما و تایم نداره رو درش ی شیشه داره ک از اونجا کیکتو میبینی پخته یا نه