2777
2789
عنوان

میگن شبیه حامله هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من ۲۰ سالمه میترسم حامله شم اضافه وزن حاملگیم بمونه تا چند کیلوش میمونه 🥴🥴🥴🥴🥴کسی میدونه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وای خوش بحالش  شوهر من تاحالا ازم ایراد نگرفته فقط میگه شکم نداشته باش همین😫😫😫😫😫😫😫 دکت ...

من خواهرم انقد میبست شوهرش به شوخی میگفت نصف شبا بلند میشه یه کم گن میبنده بعد دوباره درش میاره میخوابه  

خب دیگه صبحانه رو باید کامل بخوری ناهار کم شامم بهتره نخوری حالا یه مدت رژیم بگیر و برنج نخور

واقعا؟؟؟

من اصلا خوشم نمیاد صبحانه بخورم ینی متنفرم..

شوهرم قبول نمیکنه رژیم بگیرم (خودش هیکلش خوبه)

میگه فقط ورزش کن همین

(شوهر من عادت کرده به برنج و با ولع میخوره میگه باااید شمام بخورین وگرنه حال نمیده)

منم میخورم...

با دوتا بچه تحرکم خیییلی زیاده

روزی یساعتم میرقصم فقط 

اما این لامصب نمیره تو

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
واقعا؟؟؟ من اصلا خوشم نمیاد صبحانه بخورم ینی متنفرم.. شوهرم قبول نمیکنه رژیم بگیرم (خودش هیکلش خوب ...

واسه شکم فقط باید شبا برنج نخوری ناهار برنج بخور اونم فقط ۷ قاشق اونم فقط ۲ بار تو هفته 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
واقعا؟؟؟ من اصلا خوشم نمیاد صبحانه بخورم ینی متنفرم.. شوهرم قبول نمیکنه رژیم بگیرم (خودش هیکلش خوب ...

تمام متخصصین تغذیه رو صبحانه تاکید دارن عزیزم

خب پس حلقه بزن و دراز نشست برو

باید ورزش شکمی داشته باشی

خودت رو دوست داشته باش❤
چه عالی واسه چربی پهلو هم خوبه؟؟

اره دیگه کل بدن 

خودم تجربه نکردم 

اما دوست اقام امتحان کرده بود خیلی تغییر کرده بود 

فقط حواست باشه نجویش چون جویدنش سمیه 

باید قورتش بدی 

یا خدا ماشالله چ توانی  بعدمن ۲۱م هنو پریود که میشم تا دوروز مث جنازه میوفتم 😂

ای جان عزیزم..

هرکسی یه سرنوشتی داره دیگه...

ایشا‌.قسمت شمام بشه عزیزم..

الان نسبتا راحتم..

قراره تابستون برم گواهی نامه بگیرم..

بعد از اسفند میرم ثبت نام کنم غیر حضوری درس بخونم..

میخوام ماشین بگیرم...

و کلی چیزای دیگه.......

خدارشکر ایشا..قسمت همگی بشه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️