2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید؟!

132 بازدید | 19 پست

حالا ک برگشتم یه سوالم دارم😄😁

اقااا من تازه ۸ ماهه عروسی کردم توی این ۸ ماه هم روش جلوگیریم طبیعی هم ک ا ن د و م بود یعنی هر دو با هم !!! 

یادم نمیاد ماه پیش چندوم عادت شدم اما میدونم باید تا ۲۰تم پریود میشدم اما نشدم:( پاهامو کمرم خیلی درد میکنه اما خبری از پریود نیست 

یعنی ممکنه حامله باشم؟!! دیروز بیبی زدم منفی بود 

از رابطمم مطمعنمم میگم ک دوتا روش جلوگیری رو با هم دارم 

خدا نکنه حامله باشم خیلی زوده هنوز.....

اینم بگم رژیم گرفته بودم ورزشم میکنم یکمم فشار کاریم زیاده سر کار اینا توی پریود تاثیر نداره؟ ممکنه برای اینا باشه؟ 

من همون Bano27-29 قدیمممم:( کاربریم پاک شد

چرادكترنميري؟

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم😑 اخه هی دلم درد میگیزه کمرم درد میگیره میگم الانا دیکه پریود میشم 

بري دكتر بهتره

علائمت مث بارداري خارج از رحمِ

لك بيني يا ترشح قهوه اي هم داري!؟

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
بري دكتر بهتره علائمت مث بارداري خارج از رحمِ لك بيني يا ترشح قهوه اي هم داري!؟

یا علی نه هیچ ترشحی ندارم 

یعنی باردارم؟؟؟ بیبی چک منفی بود ک

یا علی نه هیچ ترشحی ندارم  یعنی باردارم؟؟؟ بیبی چک منفی بود ک

برو دكتر پس احتمال كيست هم هست شايد هم بسته شدي امپول بزني پري ميشي

بري دكتر بهتره علائمت مث بارداري خارج از رحمِ لك بيني يا ترشح قهوه اي هم داري!؟

خارج رحمی مگه علائم داره ،،،استارتر نترس همین فردا پس فردا پریود میشی نگران نباش به خاطر سردی هواس که دیر شدی

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘
برو دكتر پس احتمال كيست هم هست شايد هم بسته شدي امپول بزني پري ميشي

قبلا کیست داشتم 

اما درمان شده بود خداروشکر الان درد پریودو دارم اما نمیشم نمیدونم چرا

خارج رحمی مگه علائم داره ،،،استارتر نترس همین فردا پس فردا پریود میشی نگران نباش به خاطر سردی هواس ک ...

بله داره ك ميگم

خارج رحمی مگه علائم داره ،،،استارتر نترس همین فردا پس فردا پریود میشی نگران نباش به خاطر سردی هواس ک ...

خدا از دهنت بشنوه 

من هنوز خودم بچم بخوام بچه دارم بشم دیگه هیچی

الان ۳ روزه من درد پریودم دارم کمرم همش درد میکنه اما نمیشم

من ماه پیش با ۱۳روز تاخیر پریود شدم ،نه کیست داشتم نه تنبلی ،نگران نشو خیالت راحت 

قربونت برم مرسی خدا کنه همین امروز فردا بشم