2777
2789

من دو ماهه تو خونم سوسک المانی میبینم تو اشپز خونه هفته پیش سم کشاورزی زدیم تو اشپزخونه چقد سوسک مرده بود ولی هنوزم هستن 

الان تو اتاق هم رفتن 

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

خستم کردن اگه کسی راه حلی چیزی داره بگه توروخدا ؟

بعد سم ها برا انسان‌ضرر داره؟

چون میخوام‌باز خودم یکم‌بزنم چون شوهرم‌نمیزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خمیر سوسک کش

کاملا بی ضرر هستش و صددرصد کاربردی

اصلا نسلشون رو منقرض میکنه تو خونه

کار کردش جوریه وقتی سوسک ازش بخوره به شدت تشنه میشه و میره تو فاضلاب دنبال آب ولی به محض خوردن آب سم میکشدشون

کاربر آقا 
بو داره ؟ چون میخوام خودم بزنم  شوهرم همکاری نمیکنه

سم کامن بگیر اسپری هستش مثل شیشه پاک کن

کامل جلودهانتوباروسری کلفت بپوشون بزن بعد دوسه ساعتی ازخونت بروبیرون دروپنجره هاروهم ببند،ولی هرررررجاکه فکرمیکنی هستن بزن ریشه شونو میکنه

ببین درزهارو بگیر لوله فاضلاب ها حتما در پوش بزن بگرد لونشو پیدا کن خونتون ویلاییه

نه بدبختی اپارتمانه 

لونش تو ماکروفر بود 

ولی چنتا ظرف بردم تو اتاق الان تو اتاقم یدونه دیدم 

یعنی همین یدونه بوده یا بیشتره؟😑

گلم سم سوسک المانی بگیر بستههاش کوچیکهو سبز رنگه  اینا غذای سویک سمی هستن باید بریزی گوشه کابینا جاهای تاریک و نم سوسک میاد میخورشون میمیره 

با سمپاشی کردن فقط سوسکای زنده میمیرن اون تخمایی ک گذاشتن میمونن ک باید دوباره سم پاشی کنی این سم رو بریزی دیگ سمپاشی نمیخواهی بو حم نداره و صدالبتهاینکه نباید جاروش کنی باید بمونهتااخرین لاور هم بیاد بیرون بخوره   ممکنم هست چند روز سوس ببینی ک لاواری تاه ب دنیا اومدن

من بابام مغازه سم و کود داه اینو برا سم المانی میده خودمم امتحان کردم بستش هفت هشت تومنم بیشتر نیس

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍