2777
2789
عنوان

غسل...

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
به چند دلیل،مثلا اگر صرف پاکیزگی مد نظر بود ترتیب خاصی برای غسل بیان نمیشد.به نظر شما اگر اول پا شست ...

به نظرم شما منظور استارتر رو درست متوجه نشدید

منظور استارتر اینه که پیامبر در اون زمان برای توضیح دادن نظافت و پاکیزگی به قوم عرب جاهل غسل رو واجب کرده و نظافت رو در چارچوب غسل به مردم اون زمان توضیح داده .

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
برای اونم دلیل دارم  ممکنه اگر با جزئیات نمیگفت ک اول سر و بعد... شسته شود و فقط به کلمه شستشو ...

عرب جاهلی رو خیلی دست کم گرفتید متاسفانه.البته من حق میدم وقتی مطالعه ای درباره قبایل عرب نداشتید این حرف های تعجبی نداره.

ضمن اینکه اینجا درک رو به کار نمیبرند.

راستی یه سوال....الان ادیانی که غسل واجب نیست،مثلا مردم هند نمیفهمند موقع کثیف شدن باید کل بدن رو بشورند؟

یعنی از اول خلقت تا الان که هزاران سال میگذره هیچکس نفهمیده که باید کل بدن رو شست و یکدفعه متاخرین متوجه شدند؟!عجیبه واقعا!!!!!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما منظور استارتر رو درست متوجه نشدید منظور استارتر اینه که پیامبر در اون زمان برای توضیح د ...

متوجه شدم و جواب دادم.درباره معنای جهل تحقیق کنید و هر چیزی رو به جهالت ربط ندید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من خوندم ک میگن نیتم فلسفش اینکه چون قبلش نیاز شهوانی بوده از شهوت دور بشیم بخدا نزدیک بشیم

مگه غسل فقط برای مسائل جنسی واجب شده؟پس غسل حیض،نفاس،استحاضه،غسل مستحبی ایام مختلف...مثل غسل جمعه و...رو چی میگید؟

بعلاوه نیت در تمام امور عبادی لازمه،نه فقط غسل.

متوجه شدم و جواب دادم.درباره معنای جهل تحقیق کنید و هر چیزی رو به جهالت ربط ندید.

دیگه حداقل کاری که میکردن دخترانشون رو زنده به گور میکردن . خوب این اگر اسمش جهل نیست پس چیه ؟؟؟؟؟

دیگه حداقل کاری که میکردن دخترانشون رو زنده به گور میکردن . خوب این اگر اسمش جهل نیست پس چیه ؟؟؟؟؟

نه تمام اعراب.فقط چند قبیله خاص.زن عرب جایگاه ویژه ای داشته.فمینیسم عجیب در اعراب هزار و چهارصد سال پیش به چشم میخوره.

متاسفانه و خوشبختانه علاقه ای به مطالعه دربا ره اعراب ندارم

برای همین استدلال های غلطی بیان میکنید.طالب حقیقت از خودبرتر بینی مبراست.

نه تمام اعراب.فقط چند قبیله خاص.زن عرب جایگاه ویژه ای داشته.فمینیسم عجیب در اعراب هزار و چهارصد سال ...

خوب دیگه پیامبرم نگفته که اعراب جاهل که باید حرف رو با مته داخل مغزشون کرد غسل کنن و بقیه نظافت . واسه همینگفته همه غسل کنن. یعنی طوری نظافت رو در چارچوب غسل  کامل  توضیح داده که برای اعراب جاهل قابل درک باشه

اخه اصلا رگ و ریشمون متفاوته

بله رگ و ریشتون متفاوته ولی دقیقا همون صفت نژادپرستی اعراب جاهلی رو دارید.میدونید که رذائل اخلاقی جنسیت و ملیت و نژاد برنمیداره.

در واقع جاهلیت از بین نرفته.یک زمانی اعراب خودشون رو برتر از عجم میدونستند،الان شما به عنوان یک فارس خودتون رو برتر میدونید.هر دو مثل همید.

خوب دیگه پیامبرم نگفته که اعراب جاهل که باید حرف رو با مته داخل مغزشون کرد غسل کنن و بقیه نظافت . وا ...

جوابتون رو در همون پست اولم میتونید مشاهده کنید.البته با تامل و عمیق شدن در بطن حرف

بله رگ و ریشتون متفاوته ولی دقیقا همون صفت نژادپرستی اعراب جاهلی رو دارید.میدونید که رذائل اخلاقی جن ...

برتر نمیدونم علاقه ندارم تاریخ خودمونم با تک ماده قبول شدم به نظرم اینک توگذشته چ اتفاقی افتاده چیزیو تغییر نمیده باید به حال و اینده فک کرد