2777
2789
عنوان

غسل...

259 بازدید | 27 پست

این تاپیکو زدم تا بدونم چنتا هم عقیده دارم

به نظرم زمان پیامبر چون حمام نبود و استحمام سخت بود و مردم به بهداشت اهمیت نمیدادن پیامبر غسل بعد از رابطه و پریود رو اجباری اعلام کرد

اما تو جامعه امروز ک دیگ همه زود به زود حموم میکنن به نظرم اینک بری تو حموم خودتو بشوری کافیه و نیازی نیس حتما احکام غسل رو بجا بیاری

درواقع منظورم تمیزی بوده اونموقع ن خوده غسل

مخالفم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای چیه

من جایی خوندم ک بعد از غسل فرد ب ارامش روانی میرسه خودمم اینو ب وضوح حس کردم

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
چرا

به چند دلیل،مثلا اگر صرف پاکیزگی مد نظر بود ترتیب خاصی برای غسل بیان نمیشد.به نظر شما اگر اول پا شسته بشه و بعد سر تمیزی حاصل نمیشه؟یعنی اینقدر انسان رو نفهم فرض کردید؟

از طرفی اگر فقط نظافت هدف بود غسل فقط برای انجام اعمال عبادی واجب نمیشد.در حالیکه ما میبینیم برای خوندن نماز و روزه و لمس ایات و...غسل واجب میشه.

همچنین اگر هدف پاکیزگی بود نیت این وسط چه میکنه؟شما همین عمل رو بدون نیت انجام بدید قبول و مکفی نیست.

از همه مهمتر حرف شما مساویه با زیر سوال بردن حکمت خدا و اثبات اینکه پروردگار کار لغو،عبث و بیهوده انجام داده.و در واقع مستلزم انکار توحیده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
به چند دلیل،مثلا اگر صرف پاکیزگی مد نظر بود ترتیب خاصی برای غسل بیان نمیشد.به نظر شما اگر اول پا شست ...

برای اونم دلیل دارم 

ممکنه اگر با جزئیات نمیگفت ک اول سر و بعد... شسته شود و فقط به کلمه شستشو اکتفا میکرد مردم اون دوره و بعضی مردم همین دوره فقط عضوی ک الوده شده رو میشیستن بخاطر همین به قسمت به قسمت تاکید کرده

تفکر ده سال پیشه شما و درکتون از اتفاقات با الان متفاوته قطعا این تفاوت1400سال پیش میتونسته اونقدری زیاد باشه ک انسان ندونه باید کله بدنو بشوره

به چند دلیل،مثلا اگر صرف پاکیزگی مد نظر بود ترتیب خاصی برای غسل بیان نمیشد.به نظر شما اگر اول پا شست ...

من خوندم ک میگن نیتم فلسفش اینکه چون قبلش نیاز شهوانی بوده از شهوت دور بشیم بخدا نزدیک بشیم