2777
2789

حرم کی ها خلوته ؟؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

باغ وحشش رفتیم که پرنده هم زیاد داشت خوبه جالبه.

فکر کنم نفری سی تومن بود

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف شب

منظورم اینه چه روزهایی از سال؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
باغ وحشش رفتیم که پرنده هم زیاد داشت خوبه جالبه. فکر کنم نفری سی تومن بود

عه میگفتن حیون زیادی نداره ک

چه خبره سی تومن😐 من ده بیشتر نمیدم😃

میگم برا بچه هام بلیط میخاد؟بچه ۴-۵ساله

زمستون

اواخر اسفند ماه بیایم خوبه😆؟؟؟؟

نه دیگه نزدیک عید میشه شلوغه همین امشب بیاین خوبه😃

مرسی😄😙

عه میگفتن حیون زیادی نداره ک چه خبره سی تومن😐 من ده بیشتر نمیدم😃 میگم برا بچه هام بلیط میخاد؟بچه ...

فکر نکنم واسه بچه پنج ساله پول بگیرن.

نه اتفاقا حیووناش زیاده.از شترمرغ و پلنگ و شیر و ....یه چیزایی که من اصلا ندیده بودم😂

ببرش حتما بهش خوش میگذره

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
فکر نکنم واسه بچه پنج ساله پول بگیرن. نه اتفاقا حیووناش زیاده.از شترمرغ و پلنگ و شیر و ....یه چیزای ...

به نظرت این موقع از سال برم خوبه؟

خیلی سرد نیس؟؟

چه قدر طول میکشه همرو نگا کنیمو برگردیم؟چون تنهام و بی وسیله نمیخام خیلی طول بکشه

بعدشم این ک ساعتای ۳بریم بازن؟

ببخشید زیاد پرسیدم😅

به نظرت این موقع از سال برم خوبه؟ خیلی سرد نیس؟؟ چه قدر طول میکشه همرو نگا کنیمو برگردیم؟چون تنهام ...

بنظرم شاید یک ساعت طول بکشه که همه رو ببینی..والا نمیدونم تا کی هستن من تیرماه رفتم خیلی شلوغ بود