ببین منم عین تو، میگرن داشتم، همسایمون هر هفته همین بساطش بود. تازه دخترهای پارتی وقتی تذکر میدادم برام شکلک در میاوردن. یه شب دقیقا وسط بساط خوردن و کشیدنشون، پلیس رو بردم بالا سرشون. راااااااحت شدم. به خداا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین مشکل رو دارم ساختمونمون ۲۰ واحدیه. هر روز یه واحد پارتی میگیره . بالاسریمون که هفته ای یه بار پارتی یا تولد یا سالگرد و ماهگرد و ازین چرت و پرتا دارن . خلاصه آسایش نداریم دیگه . مثل اینکه ترک هستن دایما اهنگ ترکی میزارن و رقص پای ترکی رو سر ما . انگار سقف میخواد کنده بشه . تذکرم دادیم فایده نداشته . تا دلت بخواد زنگ زدیم ۱۱۰ حتی به ۱۹۷ هم زنگ زدیم و از مامورای ۱۱۰ شکایت کردیم که چرا پیگیری نمیکنن . ولی بی فایده بود. جالب اینه ساعت ۱ مهمونا میرن تازه خانوم همسایه شروع میکنه به جارو کشیدن و سرو صدا .
خلاصه فقط داریم تحمل میکنیم . مردم دیگه حق الناس حالیشون نیست
چون دلخوشی ندارن ملتو آزار بدن؟ اخییی تو که حوصلت سر رفته دلخوشی نداری بیا منو آزار بده!!! عج ...
من که گفتم بهشون تذکر بدن که مزاحمت رفع بشه ولی اول اینکه هر کی تو خونش هر کاری کنه،به دیگران ربطی نداره(مزاحمت رو نمیگم )
دوم اینکه اگر قابل تحمل باشه باید هوای همسایگی رو داشت و همه یه جور نیستند
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
لعنت به هر چی مردم آزاره ! ولی استارتر به خودشون نگو برات شر میشن معلوم نیست چجور آدمایی باشن ،زنگ بزن پلیس
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.