2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

2849 بازدید | 28 پست

سلام دوستان تهرانی میشه کمکم کنید من یکشنبه از مازندران میام تهران مدارک پزشکی دخترم برای دکتر حسینی تو بیمارستان مفید فرستادم گفتم سریعا بچه رو بیارم برای کولونوسکوپی کسی هس ایشون رو بشناسن ب من یه پزشک دیگه ایشون رو معرفی کردن.

خدایا خودت میدونی خودت میتونی 
عزیزم مشگلش مگه چیه که میخوان کلونوسکوپی کنن

بچم الان ۹ ماهه اسهاله هرچی اینجا دکتر بردم ب تشخیص نرسیدن تا اینکه چند روز پیش تو مدفوعش ی خلط سیاه دیدم بردم ازمایشگاه گفتم خون مخفی تو مدفوع داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط میدونم دکتر سهراب پور برای گوارش اطفال فوق العاده عالیه.

تو این نی نی سایت اسم هر پزشکی رو شنیدم جز دکتر حسینی انگار نه انگار تو تهران طبابت میکنن

بچم الان ۹ ماهه اسهاله هرچی اینجا دکتر بردم ب تشخیص نرسیدن تا اینکه چند روز پیش تو مدفوعش ی خلط سیاه ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم خدا خودش کمک کنه.انشاله چیزی نیست.بیمارستان مفید همه دکتراش خوبن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم چقدر ناراحت شدم خدا خودش کمک کنه.انشاله چیزی نیست.بیمارستان مفید همه دکتراش خوبن

من نصف موهای سرم تو ۲۷ سالگی سفید شد در عرض همین چند ماه هیچ کس عزیزتر از بچه نیست .ممنون عزیزم ولی تو سایتا خوندم بیمارستان مفید خیلی الودس واقعا راسته؟

تو این نی نی سایت اسم هر پزشکی رو شنیدم جز دکتر حسینی انگار نه انگار تو تهران طبابت میکنن

ببین واسه خودِ کولونوسکوپی مهارت خاصی لازم نیست. همه فوق تخصص های گوارش بلدن. فقط بیمارستان خصوصی باشه که کارشون تمیز باشه. همین.

ولی برای تشخیص و درمان حتما ببرین پیش دکتر سهراب پور کلینیک مسعود.

من نصف موهای سرم تو ۲۷ سالگی سفید شد در عرض همین چند ماه هیچ کس عزیزتر از بچه نیست .ممنون عزیزم ولی ...

من نرفتم گلم ولی شنیدم بیمارستان خیلی خوبیه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

عزیزم برا دخترت نذر حضرت فاطمه کن.انشاله که هیچ مشکلی نیست و خیلی زود خوب میشن