2777
2789
عنوان

کمک سقط کردم

224 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من کامل توضیح میدم هرکی تونست راهنماییم کنه خوشحال میشم 

من ۳بهمن بی بی چک ام +شد ولی گفتم بزار صبر کنم بتابره بالا بعد ازمایش بدم قرارشد۵بهمن بر ازمایش ک حدودای صبح با دردشدید بیدارشدم و خونریزی کردم اما رفتم ازمایش ک بارداریم رو تایید کرد بتا۹۰بوز رفتم پزشک زنان شب بیمارستانک بعد معاینه گفت  سونو نوشتم صبح رفتم یونو گفت ساک دیده نمیشه و بچهررو از دست دادی  و گفت ی نودل اکوژنی ب سایز ۱۶*۱۰ نشاندهنده بقایای حاملگی دکتر گفت خیلی کوچبکه برو خونه بزار دفع بشه خودش  بعد ۲۰روز درد شب ۲۵بهمن هم بچه هم جفتش از بدنم دفع شد تا دو روز دیگه ام درد داشتم اما خوب شده بودم و فقط خونریزی در حد پریودی دارم اما امروز صبح دوباره درد شدید زیر دل گرفتم همراه با مدفوع ک از صبح هنوز معقدم و دلم کمی درد میکنه سونو هم تا شنبه نیست بنظرتون بقایا مونده! یا یوقت بواسیر؟؟؟

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم بقایا باشه

پس ب نطرتون چیه؟اخه خوب شده بودم اصلا درد نداشتم فقط خونریزی دارم اونم در حد پریود

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
عزیزم پوست چند تا پیاز رو دم کن و آبش رو بخور هر چی بقایا داری دفع میشه

جدی؟حتما این ارو میکنم

عزیزم پوست چند تا پیاز رو دم کن و آبش رو بخور هر چی بقایا داری دفع میشه

پوست رو دم کنم؟؟؟

پس ب نطرتون چیه؟اخه خوب شده بودم اصلا درد نداشتم فقط خونریزی دارم اونم در حد پریود

من تا جفتم بیفته زمان سقط ۵ روز خونریزی این طوری داشتم هی زیاد میشد و کم میشد روز آخرم با کلی درد بافت جدا شد باید بافت بببنی و سایزشو دکتر با توجه با حاملگیت میگه بعد یه هفته حتما سونو برو

ممکن ضعیف شده باشی هورمون ها بعد سقط تاچندماه بهم میریزند و میتونه ازاونم باشه

خدا کنه فقط امروز اینطوری شدم بعد دفع حالم خوب بود البته دکتر گفت صعیف سدم

من تا جفتم بیفته زمان سقط ۵ روز خونریزی این طوری داشتم هی زیاد میشد و کم میشد روز آخرم با کلی درد با ...

اره دفع کردم خوب شده بودم الان یه فته میگذره  امروز درد گوفت فقط درد معقدم شدیده  وگرنه دفع کردم خیلی ام بزرگ بود دوتا 

من تا جفتم بیفته زمان سقط ۵ روز خونریزی این طوری داشتم هی زیاد میشد و کم میشد روز آخرم با کلی درد با ...

دفع کردم خوب شده بودم الان یه فته میگذره  امروز درد گوفت فقط درد معقدم شدیده  وگرنه دفع کردم خیلی ام بزرگ بود دوتا