2777
2789
عنوان

روز عشق💖 تقدیم به تمام عاشق ها

336 بازدید | 11 پست

روز عشقِ من مخصوص به این بهمن ماه ها نیست 

اینکه کسی با یک جعبه گل رز اول نامم را بچپاند 

داخل پاکت و کلی کلمات عاشقانه نثارم کند بعد از آن هم لابد باید نباشد

یا کلی پاستیل رنگی رنگی و خرس های کوچک  بزرگ قرمز با 

روبان تزیین کند و کمی عاشقانه خرج کند و یهو برود 

روز عشقِ من برای معشوقه ام همان روزی ست که می توانم با خیال راحت دوستش داشته باشم 

همان روزی که دستانش گرمای وجودش را به بغضِ یخ زده ی بهمن می بخشد

همان روزهایی که هر روز در گوشش بلند فریاد می زنم: دوستش دارم همان روزهایی که چارخانه های لباسش خانه های دلتنگی دل من است

هر روز برای من روز عشق است با کلی قلب های قرمز و رنگی میان دوست داشتنمان با قرارهای عاشقانه ی دوتایی و یک هوای دوست داشتن برای تمامِ سال🌸😍❤

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مامان_بزرگ1     سلام  ریپلای کرده بودید متاسفانه تاپیک ترکید پیامتون ندیدم

سلام یادم نیست 😁حافظه در حد ماهی 

کی چه زمانی؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
چند دقیقه پیش که دوتا خانم دعوا میکردن 😂 یکیشوت فحش های زشت داده بود

😂😂😂 اهان اومدم بگم رفتم خوندم اسی هم کمتر از اون خانمه نبود پرخاش کرده بود 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😂😂😂 اهان اومدم بگم رفتم خوندم اسی هم کمتر از اون خانمه نبود پرخاش کرده بود 

آهان پس شما شاهد ماجرا بودی۰😂😂

احتمالا الان هردوشون ترکیدن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

آهان پس شما شاهد ماجرا بودی۰😂😂 احتمالا الان هردوشون ترکیدن

بعدا خوندم