2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته شرایط اقتصادی سخته و دغدغه ها زیاد شده و بیشتر این فشار متوجه آقایونه اما من اگه بودم زبونی و شفاهی و با مهربونی و آرامش یادآوری میکردم گاهی همون تبریک زبونی می ارزه به کلی تشریفات

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
خدایی بخوایم کمی خوب نگاه کنیم میفهمیم مردها انقد بدبختی و گرفتاری دارن که این چیزا یادشون نمیمونه ز ...

ولی من تو این شرایط خیلی کنار شوهرم هستم همه جوره دارم باهاش کنار میام یه تبریک چیزه زیادی نیست که

عزیزم .شما فقط برا یکساعت تو ترافیک پشت ماشین بیشین اونموقع .درک میکنی .تو این وضعیت گرونی و زندگی سخت مردا چی میکشن ...ما خانوما فقط مشکلاتو حس میکنیم ولی مردا دارن با مشکلات میجنگن وغرق مشکلاتن ..

ولی من تو این شرایط خیلی کنار شوهرم هستم همه جوره دارم باهاش کنار میام یه تبریک چیزه زیادی نیست که

باور کن خیلیاشون نمیتونن تبریک بگن چون حس میکنن غرورشون میشکنه که کادویی نخریدن...ترجیح میدن هیچی نگن

مامانم‌میگه شده خیلی وقتها بابات روز زن رو بهم تبریک نگفته چون اوضاع مالیش خوب نبوده نتونسته کادویی بخره

شما ب شوهرت بگو که اگه کادو نمیتونی بخری بجاش بهم تبریک بگو بجای کادو یه دوستت دارم بگو 

نریز تو خودت و خودخوری نکن همین حرفای دلتو با زبون خوش ب شوهرت بگو مطمئن باش ضرر نمیکنی

بدون اشک ،گریستن را آموختیم
هرسال بهش گفتم یه تبریک قشنگ بگی من کلی ذوق میکنم

شاید چون نمیتونه کادویی بخره تبریکم نمیگه و کلا ب روی خودش نمیاره...در کل ارزش نداره خودتو ناراحت کنی 

همین که واسه زندگیتون تلاش میکنه یعنی دوست داره

بدون اشک ،گریستن را آموختیم
شاید چون نمیتونه کادویی بخره تبریکم نمیگه و کلا ب روی خودش نمیاره...در کل ارزش نداره خودتو ناراحت کن ...

منم بخدا حمایتش میکنم الان تو شهر غریب بایه بچه شش ماه تنهام شوهرم دو اینا میاد