2777
2789
عنوان

چقدر دوست پسرش وقيحه😐🙄

1939 بازدید | 79 پست

دوستم يه دوست پسر داره ٧ ساله باهمن 

پسره دكتره 

براي ولنتاين دختره ٢٨٠ تومن داد براش يه تيشرت مارك خريد 

پسره وقتي كادورو ديد هر چي از دهنش درومد بش گفت ك اين چيه برام خريدي 

زمستون تي شرت خريدي 

چرا اپل واچ نخريدي 

يا فلان كتوني نخريدي 

دهنم از تعجب باز موند واقعا 

كاري كرد ك دختره بدبخت با گريه رفت تي شرت پس داد بعدش به من زنگ ميزنه ميگه پول داري بهم قرض بدي يه كادو ديگه بخرم 🙄😏

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

شغل  دوستت  چیه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

هم دختره خوله و هم پسره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قحطیه ادم هست آیا 

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin