2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم ۲۵ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 127 پست
بچع من همش اون پایین تکون میخوره میترسم .فشار بیار باز بشه 

زیر باسنت بالشت بزار که پایین نیاد بره سمت بالا.باسن و پاهات باید سمت بالا شیب داشته باشه صاف باشی یا بشینی میاد پایین حتی برای غذا باید به حالت دراز کشیده بخوری نباید بشینی

دنیای من مادرم
زیر باسنت بالشت بزار که پایین نیاد بره سمت بالا.باسن و پاهات باید سمت بالا شیب داشته باشه صاف باشی ی ...

بالش میزارم .

اخه دکتر من بهم گفت .فقط کار سنگین نکن نزدیگی نکن .گفت احتیاح نیس مطلق باشی .

ولی من از ترسم مطلق کردم .دکترا دلشون نمیسوزه برا ادم ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالش میزارم . اخه دکتر من بهم گفت .فقط کار سنگین نکن نزدیگی نکن .گفت احتیاح نیس مطلق باشی . ولی ...

من دختر داییم منشی دکترمه اون بهم گفت استراحت مطلق حتی اگه میتونی لگن بگیر حمام هم نرو تا جایی که میشه

دنیای من مادرم
من دختر داییم منشی دکترمه اون بهم گفت استراحت مطلق حتی اگه میتونی لگن بگیر حمام هم نرو تا جایی که می ...

منم حموم نمیرم .وایی الان یه هفته نرفتم .۳ هفته دیگم بیاد روش ۴ هفته نرم حموم .دیگه خیلی کثیف میشم 😂

سلام.رفتی دکتر برات آمپول بنویسه؟ خونه مادرت رفتی؟ 

سلام اره اومدم خونه مامانم .نه دکتر فعلا نرفتم .۱۰ ازمایش گلوکز دارم .باید بدم جوابش بیاد میبرم پیش دکترم.

فعلا همش دراز کشیدم .

سلام اره اومدم خونه مامانم .نه دکتر فعلا نرفتم .۱۰ ازمایش گلوکز دارم .باید بدم جوابش بیاد میبرم پیش ...

قرص هیوسین برات نوشت؟ نمیتونی بری زنگ بزن مطبش بگو که وقتی استراحت مطلقی این آمپول باید بزنی یا نه؟ 

دنیای من مادرم
قرص هیوسین برات نوشت؟ نمیتونی بری زنگ بزن مطبش بگو که وقتی استراحت مطلقی این آمپول باید بزنی یا نه؟& ...

نه این قرص ننوشت .میگم ک دکتر ب من گفت فقط شیاف بزن هر شب .کار سنگین نکن نزدیگی نکن همین .

قرص هیوسین برات نوشت؟ نمیتونی بری زنگ بزن مطبش بگو که وقتی استراحت مطلقی این آمپول باید بزنی یا نه؟& ...

یبوست نگرفتی ..

من امروز یذره اذیت بودم نمیتونن زور بزنم خیلی میترسم

یبوست نگرفتی .. من امروز یذره اذیت بودم نمیتونن زور بزنم خیلی میترسم

قرص هیوسین برای اینه که درد نگیری که باعث انقباض نشه هر دوازده ساعت باید بخوری.فعلا خدارو شکر یبوست نگرفتم 

دنیای من مادرم