2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم ۲۵ هفته

8697 بازدید | 127 پست

سلام دوستان .کسی بوده تو هفته ۲۵.۲۶ دهانه رحمش باز شده باشه .چیکار کرده .

من دهانه رحمم ۶ میلیمتر بازه ولی طول سرویکسم بالاس .

دکتر گفت نزدیگی کار سنگین نکن .

ولی من استراحت مطلق کردم 

میترسم یهو باز بشه 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بازشده؟؟کارسنگین کردی؟مال دوستم ی سانت باز بود ۱۹هفته با استراحت امپول پورلوتن شیاف رفت بالا

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
عزیزم این سه هفته استراحت مطلق مطلق باش تختتو هم شیب بده اگ کسی داری بگو برات لگن بگیرع

سخته لگن .ولی از توالت فرنگی استفاده میکنم . میخوام برم خونه مامانم استراحت مطلق باشم .

چرا بازشده؟؟کارسنگین کردی؟مال دوستم ی سانت باز بود ۱۹هفته با استراحت امپول پورلوتن شیاف رفت بالا

اصلا کار سنگین نکردم کلا بیشتر دراز میکشم .بیشتر کار شوهرم میکنه .نزدیگی ۶ ماه ندارم .من نمیدونم با سرویکس ۴۳  چرا بازه

سخته لگن .ولی از توالت فرنگی استفاده میکنم . میخوام برم خونه مامانم استراحت مطلق باشم .

عزیزم شما دهانه رحمت شله ک با وزن گیری بچه باز میشه

باید کاری کنی ک فشار از دهانه رحمت برداشته بشه

حتمااااا تخت رو شیب بده مطلق خالی زیاد فایده نداره

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
عزیزم شما دهانه رحمت شله ک با وزن گیری بچه باز میشه باید کاری کنی ک فشار از دهانه رحمت برداشته بشه ...

زیر پاهام بالش میزارم .خداکنه تا هفته ۳۰ برسم 😭😭😭

اصلا کار سنگین نکردم کلا بیشتر دراز میکشم .بیشتر کار شوهرم میکنه .نزدیگی ۶ ماه ندارم .من نمیدونم با ...

استراحت کن زیاد انشالله چیزی نمیشه فقط استراحت کن اصن ازجات تکون نخور 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
زیر پاهام بالش میزارم .خداکنه تا هفته ۳۰ برسم 😭😭😭

میرسی نترس

زیر باسنت بالش بزار خیلی خوبه بچه میره بالا کلا فشار برداشته میشه حتی ممکنه دهانت بسته بشع

وزن بچه چند بود؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿