2777
2789
عنوان

مامانای باردار یه سوال دارم

61 بازدید | 8 پست

سلام من هفت ماهه باردارم.خیلی میخورمو وزنم بالا رفته .قبل از بارداری اینجوری نبودم اصلا شکمو نبودم ولی حالا همش دلم میخواد ی چیزی بخورم.میترسم بعد از زایمان هم همیجوری شکمو بمونم و چاق بشم کسی اگه تجربه داره از نگرانی درم بیاره مرسی

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم كاملا نرماله منم اينجوريم

تازه وارد ٨ شدم و ١٩ كيلو اضافه كردم

قبل باردارى ٥٨ الان ٧٧

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏

اگر مثل من باشی، دو هفته دیگه بر عکس میشی!من تا ۲۸_۲۹ خیلی خوراکی و تنقلات میخواستم مخصوصا شیرینی خامه ای! 

از ۳۰ کم کم ، کم اشتها شدم!حالا صبحانه و نهارم به زور میخورم😶

طبیعیه بعضیا به خوردن میوفتن بعضیام بی اشتها میشن ولی کلا حواستو جمع کن گلم زیاد نخور خدای نکرده فشارت میره بالا مسمومیت حاملگی میگیری خطر داره ها سعی کن به اندازه بخوری برنج روغن فست فود نوشابه کم بخور

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزيزم كاملا نرماله منم اينجوريم تازه وارد ٨ شدم و ١٩ كيلو اضافه كردم قبل باردارى ٥٨ الان ٧٧

ب نظرتون بعد از زایمان هم همینطوری شکمو میشم😦

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

اره اونوقت هم چون شیر میدی همش ضعف داری.

ولی شیر دهی لاغر میکنه خواهرم خیلی لاغر شده بود

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

نه اشتهات برميگرده

اما سعى كن بيشتر سبزيجات و ميوه بخورى كه وزنت بالاتر نره

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏