2821
2789
عنوان

چالش مجردین برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 31693 بازدید | 1019 پست
چالشش اول  من  دوست دارم همسر ایندم   مهربون صبور  انسان باشه   انسان &nbs ...

این خیلی کمه حداقل 100 ویژگی باید باشه

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
چالشش اول  من  دوست دارم همسر ایندم   مهربون صبور  انسان باشه   انسان &nbs ...

با اجازه استارتر:عزیزم خیلی کم نوشتی همه فانتزیاتو خصوصیاتشو بنویس از ظاهر تا اخلاق و ابنا بعدشم شغل و درامد و اینا حتی رفتارش با خودت و عادتای که میخوای داشته باشه

مطمئنم خدای مهربانم همیشه مرا با اتفاقات باورنکردنی غافلگیر میکند 💌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چالشش اول

من  دوست دارم همسر ایندم   مهربون صبور  انسان باشه   انسان  این خیلی  مهمه   شاید  خنده دار به نظر  بیاد ولی   دوست دارم  پزشک باشه و  اون شخصی باشه که تو فانتزی هام هست😍😍😍😍😍😍  اینکه  با گذشت باشه   وفادار   باشه خاله زنک و دهن بین نباشه خیلی مهمه اینکه  ظاهربین نباشه عالیه  منو به خاطر خودم بخواد  نه ظاهرم محکم و قوی باشه یک  تکیه گاه امن   نه مثل نسیم بهاری    دوست دارم کینه ای نباشه  دریا دل بشه  یه چیزی  مخالف من باشه زود جبهه نگیره  عاقلانه تصمیم بگیره     باری به هر جهت نباشه چیزی که خیلی مهمه اینه که دوست ندارم همشری خودم باشه نمیدونم چرااااا  یه سری چیزای دیگم یادم اومد این دوست ندارم اهل بی احترامی  باشه خدا پیغمبر سرش بشه نمیگم گیر بده و باغیرت باشه یه پدر و مهربون باشه یه دوست خود برای من  یه گوش شنوا باشه موقه  عصبانیت خوددار باشه هر حرفی رو نزنه اهل قهر  نباشه موضوع رو کش نده  برعکس من ناز کشی  بلد باشه چش رنگ باشه😍😍😍 دوست دارم صداش  بمو مردونه باشه نه سوسول مامانی  واین که  واسه حرفام اهمیت قائل شه 

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
با اجازه استارتر:عزیزم خیلی کم نوشتی همه فانتزیاتو خصوصیاتشو بنویس از ظاهر تا اخلاق و ابنا بعدشم شغل ...

تو پست بعدی اضافه کردم عزیزم بازم کافی نیست؟

تو پست بعدی اضافه کردم عزیزم بازم کافی نیست؟

نه کافی نیس...تقسیم بندی کن ظاهرش...تا رنگ چشاشو بگو😊انگار داری خصوصیاتشو با کوچکترین جزییات برا دوستت تعریف میکنی..بعدش شخصیتش..بعدم خانوادش چطور باشه تو شهر خودتون خونش کجا باشه همشو بگو....بعدم ببین نگو مثلا ظاهر بین نباشه این فعل منفی هس و نباید به کار ببری مثلا بگو به شخصیتم اهمیت بده و منو همینجور که هستم خیلی دوس داره مثلا نگو خاله زنگ نباشه بگو متین و باوقار باشه...بازم استاتر جون میاد میگه

چالشش اول

من  دوست دارم همسر ایندم   مهربون صبور  انسان باشه   انسان  این خیلی  مهمه   شاید  خنده دار به نظر  بیاد ولی   دوست دارم  پزشک باشه و  اون شخصی باشه که تو فانتزی هام هست😍😍😍😍😍😍  اینکه  با گذشت باشه   وفادار   باشه خاله زنک و دهن بین نباشه خیلی مهمه اینکه  ظاهربین نباشه عالیه  منو به خاطر خودم بخواد  نه ظاهرم محکم و قوی باشه یک  تکیه گاه امن   نه مثل نسیم بهاری    دوست دارم کینه ای نباشه  دریا دل بشه  یه چیزی  مخالف من باشه زود جبهه نگیره  عاقلانه تصمیم بگیره     باری به هر جهت نباشه چیزی که خیلی مهمه اینه که دوست ندارم همشری خودم باشه نمیدونم چرااااا  یه سری چیزای دیگم یادم اومد این دوست ندارم اهل بی احترامی  باشه خدا پیغمبر سرش بشه نمیگم گیر بده و باغیرت باشه یه پدر و مهربون باشه یه دوست خود برای من  یه گوش شنوا باشه موقه  عصبانیت خوددار باشه هر حرفی رو نزنه اهل قهر  نباشه موضوع رو کش نده  برعکس من ناز کشی  بلد باشه چش رنگ باشه😍😍😍 دوست دارم صداش  بمو مردونه باشه نه سوسول مامانی  واین که  واسه حرفام اهمیت قائل شه  شاید بچگانه به نظر بیاد دوست دارم اشپزی بلد باشه  😍😍😍 وقتی بهش میگم میخوام فلان کارو انجام بدم ضد حال نزنه مشوق باشه مشوق   منو محرم اسرار خودش بدونه از ادم تو دار خوشم نمیاد   واینکه خوش لباس باشه هرچی دستش رسید رو نپوشه  ابراز احساسات بکنه بگه دوستم داره واز اینکه منو داره خوش حاله  

نه کافی نیس...تقسیم بندی کن ظاهرش...تا رنگ چشاشو بگو😊انگار داری خصوصیاتشو با کوچکترین جزییات برا دو ...

بازم نوشتم ببین کافی نیست؟    پست اخر😯

نه کافی نیس...تقسیم بندی کن ظاهرش...تا رنگ چشاشو بگو😊انگار داری خصوصیاتشو با کوچکترین جزییات برا دو ...

دقیقا تو متنش همش از ناخواسته هاش حرف زده اینجوری نباشه اونجوری نباشه 

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

اها باشه  عزیز الان  ویرایش میکنم

بازم نوشتم ببین کافی نیست؟    پست اخر😯

نه کافی نیس برو قشنگ الان تو یاداشت گوشیت و هی فک کن و با حوصله بنویس انگار میخوای خدا یکیو با خصوصیاتی که تو میخوای برات بفرسته 😊😊😊 اخرش کپی کن اینجا...هی هم ننویس اینجوری نباشه و اونجوری نشه فقط چیزای که میخوای بشه بنویس فقط اونا...بخاطر همون گفتم برو چالش روز اول بچه ها رو بخون بهت ایده میده💙💙💙

دقیقا تو متنش همش از ناخواسته هاش حرف زده اینجوری نباشه اونجوری نباشه 

احتمالا بخاطر ترس زیادشه🙁چنتا متن بچه ها رو بخونه یاد میگیره قشنگ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز