2777
2789
عنوان

بیایین ببینین من چکار کنم

104 بازدید | 12 پست

دخترم دو ماهشه

ریفلاکس شدید داره دارو میدم

دارم برا هر دومون گریه میکنم

بعد دوماه بی خوابی دیگه امروز زدم به سیم اخر😭

خوابوندمش گذاشتم سرجاش 

رفتم پوره سیب زمینی برخوادم درست کردم

دو دیقه نشد بیدارشد و گریه

منم گفتم گریه کن نمیام😭

نرفتم 

نیم ساعت گریه کرد تا بالا اورد😭 لعنت به من

ببینین حتی یک ربع هم نمیخوابه

فقط تو بغلم روزی دو سه بار میخوابه فقط تو بغلم وگرنه بیدار میشه

بچه کسی اینطور بوده؟

گزینه های

دارو

گهواره

پرستار

رو امتحان کردی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو قرآن نکن از این کارا.

اون بچه جز تو کسی رو نداره شیر خشک و امتحان کن شاید سیر نمیشه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

اه حالمممم از بچه و بچه داری ب هم میخوره

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

بچه که تازه دنیا میاد یکم بی قراره..همش بغلت نگه دار تا اجساس امنیت کنه...

بالا اوردن هم چیز مهمی نیست ..خوب اروغش ر. بگیر بعد شیر که گریه نکنه....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

شیر خودتونو میخوره خودتون مراعات میکنین ؟  دکتر شیر خشک مخصوص نداده بهتون ؟ شیب دار بخوابونینش خودتونم چای بابونه بخوریناز طریق شیر به بچه میرسه  آرامش بخشه و ضد حساسیت معده رو اروم میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چرا دکتر نمی بریش؟ چجور مادری هستی؟  خواهر زاده من وقتی این سنی بود همه ش بالا می آورد بردن دکتر مغاینه کرد گفت سر معده ش چسبندگی داره مجبور شد تو همون سن عملش کرد ولی خدا رو شکر موفقیت امیزبود خوب شد حالا دختر تو انشالله همین مشکلی نداشته باشه ولی نگران کننده س بی خیال نباش حتما ببرش دکتر منخصص اطفال

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

همه بچه ها همینن تا بزرگتربشن.همه مادرااین سختیا روکشیدن این شب بیداریا روکشیدن.مادر بودن یعنی همین.الکی نیست که میگن بهشت زیرپای مادران است

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

شیر خودتونو میخوره خودتون مراعات میکنین ؟  دکتر شیر خشک مخصوص نداده بهش؟ شیب دار بخوابونینش خودتونم چای بابونه بخورین از طریق شیر به بچه میرسه  آرامش بخشه و ضد حساسیت معده رو اروم میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم