2777
2789
عنوان

من یه دهاتی هستم و بهش افتخار میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8447 بازدید | 137 پست

خوشبحالتون، میتونم بگم آرزومه جایی جز تهران بودم از تهران بدم میاد من عاشق طبيعتم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا بعضیا به کسی که یه کار غیر عادی یا خز یا هرچی که باب میلشون نباشه انجام میده  میگن دهاتی .واقعااااا متاسفم براشون

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ
کی همچین چیزی گفته....تگش کن

اسمش یادم نیست

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
کدوم 

عکس زن داداششو گذاشته بود

یکی گفت شبیه دهاتیاست

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
حق داری...بعضیها خیلی بیشعورن اسم خودشونم میذارن عاقل

دلم شکست حقیقت

از این کلمه خیلی جاها استفاده میکنن

در صورتی که بیشترشون آدمای شریفین