2777
2789
عنوان

خانومی که پول قرض میخاستی بیا

315 بازدید | 11 پست

من اگه خیلی پولداربودم بهت میدادم دنیاچه ارزشی داره آخه ۳۰۰تومنم نباشه فکرمیکنم رفتم یه وسیله ای چیزی خریدم بهم گرونترداده ضررکردم اصلامساله ی مهمی نیست خیلیامون پیش اومده که اینجوری پولمون رفته لااقل قرض بدی بخاطرخداکه بهتره،،،ولی واقعامن خودمم بدهکارموموندم توی کارخودمچ☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قفل کرد

میخواستم بهش بگم

گوشی تو‌دستتو بفروش

قرضتو‌ بده

بقیشم یه گوشی ارزون تر بخر

دیگه این روزا اشغال ترین‌گوشیو بخوای بفروشی ۵۰۰ برمیدارن

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
قفل کرد میخواستم بهش بگم گوشی تو‌دستتو بفروش قرضتو‌ بده بقیشم یه گوشی ارزون تر بخر دیگه این روز ...

چه جواب منطقی و عالی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اینونوشتم دیدم قفله گفتم بگم که شایدروی یکی تاثیرگذاشت،ان شاءالله كه مشكلت حل بشه عزيزم خواهرشوهرمن چندوقت پيش رفتن واسه جهزيه اش خريدكردبااينكه كلي تحقيق ميكردهرجاميرفت بعدازچندوقت يه جاي ديگه روپيداكردن كلي ارزونترهمون ماركوجنسوميفروخت فك كنيدسريخچال وماشين لباسشويش حدوديك ميليون سرهركدوم ضررداده بودفروشنده اش هم قبول نكردگفت خريدجديدو...ايناهم حوصله دنباله دردسررفتن نداشتن بيخيال شدن گفتن رفته ديگه يكي گفت قضابلابوده يكي گفت روزيش بوده يكي گفت بمونه واسه اون دنياتون...