2777
2789
عنوان

هات چیپس خونگی خوشمزه

1250 بازدید | 15 پست

دستورهات چیپس ساده و خونگی رو میخوام با ترفندایی که اگه داره بهم بگید لطفا

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتون از هات چیپس کدوما هست؟ من یه لایه چیپس سرکه نمکی میریزم یه لایه سوسیسو ذرت و قارچ و فلفل د ...

خوش مزه ميشه؟چرا چيپس سركه اي اخه؟

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
منظورتون از هات چیپس کدوما هست؟ من یه لایه چیپس سرکه نمکی میریزم یه لایه سوسیسو ذرت و قارچ و فلفل د ...

اره همین..چیپس اماده استفاده میشه؟؟

تو فر باید گذاشت اره؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
من توی اون توستر میذارم یه بارم مرغ پخته ریش ریش شده ریختم خیلی خوشمزه تر شد با سس خردل عالی میشه

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم

کف ظرف رو باید سس قرنز و سفید بریزم بعد مواد بعدم پنیر پیتزا،اره؟

کف ظرف رو باید سس قرنز و سفید بریزم بعد مواد بعدم پنیر پیتزا،اره؟

اره یا سس یا چرب میکنم بعد یه لایه چیپس یکم پنیر پیتزا یک لایه مواد بعد دوباره چیپس بعدش هم پنیر پیتزا و سس.  بستگی داره دوست داشته باشی چیپس ها نرم بشن یا خشک بمونن اگر دوست داری نرم بشن پنیر پیتزا و سس زیادتر بزن

قبلا با ساده درست میکردم میگفتم چرا مثل بیرونیا نمیشه یا اون بو نمیده ولی با چیپس سرکه نمکی بهتر میش ...

مرسي عزيزم❤️

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️