2777
2789
عنوان

شما با چی زیر پوشک بچه رو چرب میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار لازم نیست عزیزم  اگه ادرار سوخته شد کرم سوختگی بزن بعد حمام لوسیون بچه بدن یا روغن بچه. صبح ب صبح میتونی لوسیون بزنی تعویض کنی لباس هاش کلا

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

من هر راه و هر روشی روکه فکر کنید برا سوختگی پای پسرم انجام دادم بهترینش و خوبترینش شربت معده هست واقعا عالیه شیر منزیم

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

روغن زیتون نزنیا

چمنزار کنی بچه رو😶

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من هیچی نمیزنم ولی گاهی اوقات که گلاب به روتون اسهال میشه پاش قرمزمیشه کرم زینک اکسایداردن میزنم بادوبارزدن پاش خوب میشه عالیه قبلاپمادسبامدمیزدم خیلی گرون شداردن ۲۵تومنه ولی عالیه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

پودر بچه زیر۳سال ممنوعه حتی روخودشم‌نوشته

من کالاندولا میزنم ولی نوک نخودی فقط چرب شه نکه رد کرم روبدنش بمونه

ولی وقتایی ک میسوزه زیاد میزنم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨