2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ...چند ماه اقدامی؟دارو میخوری؟

نزدیک یه ساله اقدامم . دکتر گفت چون پریودات منظمه شوهرت اول آز اسپرم بده ولی با اصرار من واسم عکس رنگی نوشت . خودمم گفت تنبلی داری و فولیکول بالغ نداری . دوماه دارو خوردم ولی عصبیم میکرد شدیدا دیگه نخوردم دوماه قبل خودم رفتم سونو دادم دیدم هم کیست ندارم هم فولیکولم بدون دارو شده بود ۱۹ هم کیست نداشتم . این ماه اقدام کردم اگه خدای نکرده نشد ماه بعد شوهرم میره آز اسپرم میده . 

نزدیک یه ساله اقدامم . دکتر گفت چون پریودات منظمه شوهرت اول آز اسپرم بده ولی با اصرار من واسم عکس رن ...

عکس رنگی انجام دادی عزیزم؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
نزدیک یه ساله اقدامم . دکتر گفت چون پریودات منظمه شوهرت اول آز اسپرم بده ولی با اصرار من واسم عکس رن ...

فولیکول ۱۹ خوبه مال منم ۱۹ بود اینماه ..انشالا که بارداری اینماه ...منم ۲ ساله اقدامم

نه نرفتم گفتم اول شوهرم آز اسپرم بده خدا کنه لازم نشه برم بگیرم ☹

انساالاه این ماه مامان بشی ونیازی به عکس نباشه منم این ماه انجام دادم خداکنه نتیجه بگیرم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤