2777
2789
عنوان

لباس مادرشوهر

266 بازدید | 33 پست

پریروزمادرشوهرم گفت پنجشنبه یعنی امروزعروسی دعوته بعدلباس نداره.منم دلم سوخت به شوهرم گفتم رفتیم دیروزواسش ۳۶۰تومن دادیم لباس خریدیم خیلیم بهش اومد خودش پسندید.بعدامروزبعدازصبحانه رفتم دیدم یه لباس دیگه پوشیده واسه عروسی بعدش میخاست روش مانتوبپوشه.بهش گفتم مادرجون این لباسوازکجااوردی گفت ازهمسایه قرض کردم گفتم پس چرالباسی که دیروزخریدیمونپوشیدی گفت اونودوس ندارم میخام بزارم مغازه بالایی(پشت خونشون فروشگاه لباس هست)واسم بفروشتش.یعنی دهنم بازموندا.اخه توکه نپسندیده بودی چراخریدی تواین گرونی بیچاره شوهرم صبح تاشب کارمیکنه تایه لقمه نون بیاره خونه این مادرشم ادموتیغ میزنه.یعنی ازحرص دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا تو باشی دلت برا مادرشوهرت نسوزه😐 عبرت بگیر برا دفعه های بعد

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

خیلی اشتباه کردی رفتی براش لباس خریدی

دلسوزی بیجا هیچ وقت نکن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بگو حالا که نمیپوشی بده خودم یا برو بده مامانت یا بفروش پولشو بردار 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)