2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

1581 بازدید | 82 پست

خیلی ناراحتم.ما بعد چنسال ک از بچگی عاشق هم بودیمو هم دیگرو دوست داشتیم خرداد ماه بهم گف ک میخواد بیاد خواستگاری 

بخاطر اینک من شرایطشو نداشتم افتاد عقب و برای شب یلدا اومدن خواستگاری.صیغه محرمیت خوندیم و انقد هم دیگرو دوست داشتیم ک همه میدونستن و شدیم زبانزد همه‌.یکماه و نیم بعد از نامزدیمون منک خوته مادر شوهرم بودم یکم بحثمون شد ولی ب یساعت نکشید ک باهم خوب شدیم .رفتیم بیرون اومدیم تو خونه یهو ازین رو ب اون رو شد جوری ک دیگ نامزدم منو نمیدید .جونمون واسه هم در میرفت .فقط با قربونت برم و دورت بگردم حرف میزدیم باهم جوری شد ک حاضر نشدددیگ منو ببینه توی یکساعت .

انگار من جلوش سیاه سیاه شدم .ترسیدم ازین ک دعایی چیزی برامون گرفته باشن.رفتم پیش یکی از اشناهامون گفت ک براتون طلسم سیاه گرفتن و ی پول خیلی سنگین داده بودن .گف هم برا خودم هم برا نامزدم هم برا جداییمون .خودم میدونستم ک جادو کردن منو فهمیده بودم از حالات و رفتار خودم .و برام باطلش کردو بهتر شدم .و بعد جدایی هم بانامزدم حرف زدمو چت کردیم هم دیگرو دوست داریم هنوز

ولی طلسمی ک برای اون بوده هنوز هس .

نمیدونم یبار دیگ برم پیش اشنامون یا نه .ولی من نمیخوام با دعا برگردونمش ک دلچرک باشم فقط میخوام اگ دعایی گرفتن براش باطلش کنم

چیکار کنم 

برم بنظرتون یا نه

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا نمیخواد که یه وم جیش کن تو آبمیوه یا چچای یا هرچی که تونستی بذار نجس کنه دعا باطل بشه  من ...

جان؟بعد ابمیوه رو چیکار کنه

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐
دعا نمیخواد که یه وم جیش کن تو آبمیوه یا چچای یا هرچی که تونستی بذار نجس کنه دعا باطل بشه  من ...

هااان؟؟جیش کنه تو غذا یا چایش بده بخوره؟؟؟؟؟😑😑😑😑

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

بگو که داری الکی میگی😟😬

خواهش میکنم بگووووووووو😱

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔