2777
2789
عنوان

اپلای کردن

160 بازدید | 10 پست

بچها واسه اپلای کردن ریز نمرات مهمه یا معدل؟؟اگه معدلت بالا نباشه ولی مقاله خوب داشته باشی واسه اپلای کردن و فاند گرفتن چقد شانس داری؟؟؟

لطفا اگه اطلاعات درست دارید بگید نه فامیلمون اونجور بود نتونست یا تونست..ممنونم

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
ریزنمرات دروس تخصصی خیلی مهمه من رزومم خیلی خوبه ولی متاسفانه نمرات دروس تخصصیم همه چی رو خراب کرده ...

من برعکس شما معدلم تعریفی نیست اما دروس تخصصبم خوبه.

دارم رو یه مقاله هم با استادم کار میکنم..چقد تاثیر داره؟؟

شما رشتتون چیه واسه کجا میخاید فاند بگیرید؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس شما معدلم تعریفی نیست اما دروس تخصصبم خوبه. دارم رو یه مقاله هم با استادم کار میکنم..چقد ت ...

واسه دکترا اکثر دانشگاها معدل بالای ۱۶ میخوان

واسه بیولوژی تولیدمثل از کانادا یا امریکا میخوام

واسه دکترا اکثر دانشگاها معدل بالای ۱۶ میخوان واسه بیولوژی تولیدمثل از کانادا یا امریکا میخوا ...

من واسه ارشد مدیریت میخام از کانادا یا یکی از کشورای اروپایی

من واسه ارشد مدیریت میخام از کانادا یا یکی از کشورای اروپایی

واسه ارشد فاند گرفتن خیلی سخته

من اگه جای شما بودم ارشد میگرفتم با معدل عالی بعد اقدام میکردم

واسه ارشد بیشتر دانشجوهایی با معدل ۱۹ و سابقه المپیاد و از دانشگاهای شریف و تهران و اینا میتونن فاند بگیرن اونم اگه خیلی خوش شانس باشن

البته من کانادارو میگم اذوپا رو خیلی اطلاع ندارم

واسه ارشد فاند گرفتن خیلی سخته من اگه جای شما بودم ارشد میگرفتم با معدل عالی بعد اقدام میکردم واسه ...

معدل کارشناسیم مهمه اونوقت؟؟

اره خییییلی 

چون فاند کمه و شدیدا رقابت سنگینه

شما دارید با بهترین دانشجوها از سراسر دنیا رقابت میکنید

خودتونو بزارید جای استاد

مطمعنا به کسی فاند میدین که بهترین شرایط رو داره

اره خییییلی 

چون فاند کمه و شدیدا رقابت سنگینه

شما دارید با بهترین دانشجوها از سراسر دنیا رقابت میکنید

خودتونو بزارید جای استاد

مطمعنا به کسی فاند میدین که بهترین شرایط رو داره

اهان اگه ارشد بخونیدو میگید؟ خیلی تاثیرش کم میشه 

اره..

مرسی عزیزم..فعلا که دو دلم