2777
2789

سلام عزیزان دل

گوشیم چند روز پیش افتاد و آل سی دیش شکست.پرسیدم میگن فیکش ۵۰۰ و اصلش۷۰۰ 

و تعمیرکار گفت که می ارزه که درستش کنم.خودمون که نداریم الان بدیم تعمیر.حالا شوهرم گیر داده که بده من ببرم بدم دوستم اون با ۲۰۰  درستش میکنه.

مشکل اینا نیست..مشکل اینه که تو گوشیم خیلی چیزا دارم که نمیخوام شوهرم ببینه.مثل عکس و غیبت و کلی غر و از این جور چیزا و حرفهای زنونه .راجب بی پولی و اخلاق شوهرم و .........میگن درست شه همه چیزهایی که توش هست هم میاد بالا.راهی هست که بشه اونا رو حذف کرد..اصلا نمیخوام دوست شوهرم ببینه..کلی حرفهای زن و شوهری هم دارم توش که شوهرم همیشه می گفت پاک کن و من نکردم..دارم سکته میکنم.اگه ندم هم که هیچ...فاتحه گوشی رو باید بخونم..

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو حرفهای زن و شوهری رو پاک کردم ولی میگن اگه گوشی رو درست کنن دوباره همش برمیگرده پس بهتره ندیم دست دوستت

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اگه نره توی برنامه ها چیزی متوجه نمیشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
مگه فقط نمی خواد ال سی دیشو عوض کنه ؟؟

بعضی تعمیر کارا از سره کنجکاوی و هیزی همه جای گوشی رو زیر و رو میکنن

دیدم ک میگم

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
مگه فقط نمی خواد ال سی دیشو عوض کنه ؟؟

چرا.ولی میگن باز میشه رفت تو و ا تس آپ و....اونا رو نمیخوام بخونم.چون راهش دوره و فردا بده طرف هفته دیگه میاد و یک هفته وقت داره تا همه چی رو ببینه و بخونه

بعضی تعمیر کارا از سره کنجکاوی و هیزی همه جای گوشی رو زیر و رو میکنن دیدم ک میگم

آفرین.حالا این آشناست و منم کلی عکس و وچیزای خصوصی دارم

آفرین.حالا این آشناست و منم کلی عکس و وچیزای خصوصی دارم

نبر

آشناها بیشتر کنجکاو میشن

تو تعمیرات گوشی کار کردم و با محیطش آشنایی دارم واسه همین بهتره نبری

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
به شوهرت بگو حرفهای زن و شوهری رو پاک کردم ولی میگن اگه گوشی رو درست کنن دوباره همش برمیگرده پس بهتر ...

اونوقت میگه پس گوشی بی گوشی و ....الان با گوشی شوهرم دارم مینویسم.سرما خورده خونست

من برج شش دادم ال سی دیش رو ۸۵۰ عوض کرد بقران بعد یک ماخ دوباره صفحش تو نور کم خاموش و روشن میشه تازه برا من اصل هم گزاش خاک برسر.ب نظرم ی گوشی جدید بگیر

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد
دورت بگردم.نمیدونم چی هست.تو گوگل بگردم میگه؟

ببین اول از همه از واتس اپ اینستا تلگرام بیا بیرون گزینه ی لاگ اوت داره که کسی نتونه وارد شه چتاتو بخونه بعدشم حتما سیم کارت و کارت حافظتو در بیار و برو تو قسمت فایل ها چیزایی که تو تلگرام و واتس اپ فرستادی ویس ها عکس ها رو از تو فایل ها پاک کن 

ولی از تلگرام پاک نمیشن اینجوری میتونی هر وقت خواستی بعدت دوباره وارد تلگرام شی و اونارو دانلود کنی