2777
2789
عنوان

بي بي چك

246 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ديشب بيبي چك زدم كنفي بود تا يكي دوساعت بعدشم منفي بود ديگه يادم رفت بندازمش امروز كه ديدمش يه حاله ي كم رنگ انداخته بود يعني باردارم خدا نكنه 🤦🏼‍♂️😭 باردار باشم يا نتيجش غلطه ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروازبده من بی بی چک امروززدم 5الی 10دیقه هاله زدنمیدونم مثبته یانه 24 روزم تاخیردارم هفته پیشم زدم ...

اوه ماله من امروز زد بابا ديروز تا دوساعت بعدشم نزد  ميگن ٥ دقيقه معتبره 

من اینجوری اینجا خوندم که باردار بودن چند روز گذشته از موعد 

الا اونام فرداش هاله زده بود تازه من حاله هم زده 🤦🏼‍♂️😂 چقدر جالبه فرداش نشون ميده بارداريم 

الا اونام فرداش هاله زده بود تازه من حاله هم زده 🤦🏼‍♂️😂 چقدر جالبه فرداش نشون ميده بارداريم 

خخخ من زیاد خوندم با هالع باردار بودن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
خخخ من زیاد خوندم با هالع باردار بودن 

هاله رو همون موقع ننداخت بابا امروز صبح كن بيدار شدم ديدم حاله انداخته بعد دوستان ميگن جوابش همون ده دقيقه ي اول درسته 

هاله رو همون موقع ننداخت بابا امروز صبح كن بيدار شدم ديدم حاله انداخته بعد دوستان ميگن جوابش همون ده ...

اره ولی میگم که یکی بود صبح زده بود غروب هاله انداخت رفت ازمایش باردار بود البته یروز از موعدش گذشته بود 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕